• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Razvela sam se da bih imala "vrelo leto" sa drugaricama. Sad se kajem"

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Navodi da mrzi što ju je bivši tako brzo zamenio mlađom i zgodnijom ženom

  • 0
Žena plače, suze, tužna žena depresija Foto: Ilustracija/Shutterstock

Razvod braka je daleko od jednostavne situacije i često je proces koji ume biti izuzetno stresan, naročito kada su oba partnera pod utiskom od razloga zbog kog se razvode.

Međutim, jedna žena je željno iščekivala svoj razvod, kako navodi, da bi sa dugaricama mogla da se provodi na moru. Ipak, izgleda da je dobra zabava bio samo privid i da je uranila sa odlukom da napusti partnera.

Na "Reditu" je postavila svoju priču i prepustila se čitaocima da je uteše ili osude.

Priču je počela objašnjenjem da je postala majka u ranim 20-im godinama, a sada je nekoliko godina starija. Podizanje deteta u mladom dobu opisala je kao jednu divnu stvar, ali je to takođe značilo da nije imala vremena "da živi svoj život što bolje može", pa je odlučila da ponovo pokuša.

Sve druge žene mojih godina spavaju sa reperima i idu na žurke, a ja to nikada nisam radila, pošto sam morala tako brzo da odrastem - navodi ona, prenosi "Mirror".

Takođe je otkrila da je odlučila da se razvede sa 25 godina, kako bi iskusila "slobodu". Razvod je rešen odlukom da pirma alimentaciju msečno i dobila je kuću u kojoj su živeli.

Međutim, kada se prašina razvoda slegla, rekla je da njen samački život nije onakav kakav je "trebalo da bude".

Razvedeni roditelji, razvod, dete, roditelji Foto: Shutterstock

- Sada žalim zbog toga. Moja ćerka većinu vremena provodi u vrtiću ili sa mojim roditeljima, a moj bivši muž je posećuje nekoliko puta mesečno. Bivši suprug je u međuvremenu nastavio dalje i usrećio se sa drugom, mlađom devojkom. Ima 20 godina i videla sam na društvenim mrežama da je trudna i da će moja ćerkica dobiti polusestru. Vrlo sam ljubomorna. Ludi muškarci mogu da nas zamene mlađom, zgodnijom devojkom tako brzo da mi srce slama zbog toga - nastavlja ona.

Iako joj je "vrelo leto" sa drugaricama u Majamiju u društvu repera, delovalo kao prava stvar, shvatila je da je sada "starija i mudrija" i brzo joj je nedostajao život sa bivšim partnerom.

- Nedostaje mi da budem domaćica. Mrzim što vidim bivšeg kako cveta od sreće i ljubavi, a ja nekako udaram u zid. Imam skoro 30 godina, što je još depresivnije - za kraj je napisala ova anonimna razvedenica.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ljiljana i Miodrag su u braku 61 godinu: Održala ih je ljubav, a imaju i savete za mlade

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle