• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"U svađi mi je dobacila komentar koji je upropastio naš brak": Ispovest oca kome se život okrenuo naopačke

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Traži utehu neznanaca na društvenim mrežama

  • 0
svađa, porodica, svađa roditelja, razvod, svađa u kući, dete razvedenih roditelja Foto: Shutterstock

Brak jednog muškarca došao je do tačke pucanja kada mu je supruga uputila veoma kratak, ali težak komentar.

Ovaj muškarac je celu situaciju izneo na "Reditu", anonimno, u nadi da će utehu pronaći u barem jednom komentaru stranaca sa interneta.

Bio je u braku sa suprugom 10 godina i zajedno imaju devetogodišnju ćerku.

Međutim, jedna nesuglasica je eskalirala u svađu, kada  mu je supruga kao završnu opasku dobacila, rekavši za ćerku: "Ona svakako nije tvoja". 

- Imam 37 godina, a moja supruga 39 i u braku smo bili 10 godina; dobili smo ćerkicu. Jedno veče smo se posvađali, kada mi je dobacila da "ćerka svakako nije moja", što me je u momentu zateklo. Sa ravnom facom sam je gledao kako je pokupila stvari i otišla da spava. Nikada o tome nisam razmišljao, ali morao sam da znam da li jeste ili nije moja ćerka. Ukratko, uradio sam DNK test i ispostavilo se da nisam njen biološki otac. Test sam pokazao svojoj ženi, koja me je molila i molila da se ne razvodimo, ali sam joj rekao da je odluka doneta onog momenta kad je mogla drsko da dobaci tako nešto - piše on u postu.

Ispričao je porodici i prijateljima šta se dešava i zašto se razvode, a oni su mu odmah delili savete da treba da zaboravi na nju, kao i na ćerku. Jasno je rekao da ne želi da odgaja dete koje nije njegovo, niti da plaća za nju.

Porodica svađa razvod deca majka muž žena muškarac Foto-ilustracija: Shutterstock

- Žena me stalno zove i govori mi da nju i naše dete ne činim beskućnicima, ali nije me briga da li je beskućnica, jer nije trebalo da me vara. Za ljude koji se pitaju gde je njen pravi tata, on je mrtav, umro je pre nekoliko godina. Pa vas pitam sada, jesam li išta pogrešio? - upitao je on.

Nakon što su se komentari nagomilali ispod njegovog teksta, napisao je dodatak celoj priči.

- Mnogi me pitaju zašto je ne volim i zašto kažnjavam dete. Da u pitanju nije bila prevara, već da je doživela zlostavljanje, ostao bih i bio bih joj puna podrška. Otac mog deteta je mrtav, ali ima žive rodbine, koji bi bili srećni da u svom živou imaju njegovu ćerku. Ne kažnjavam je, samo ne mogu da je gledam istim očima. Ne želim da se borim za starateljstvo - dodaje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle