• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena otkrila šokantne stvari o svom mužu nakon što je preminuo: "Makar mi je olakšao proces tugovanja"

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Domaćica i majka sa "TikToka" podelila je sa svojim pratiocima neverovanta saznanja o pokojnom suprugu

  • 0

Život je pun iznenađenja – a to je definitivno slučaj jedne žene koja je saznala istinu o svom voljenom mužu i braku nakon što je preminuo.

Domaćica i majka sa "Tik Toka", poznata pod nadimkom @cherribombskuad007, podelila je sa svojim pratiocima neverovanta saznanja o svom pokojnom suprugu koja je otkrila tek nakon njegove smrti.

Kako tvrdi, nakon što je izgubila partnera pre tri godine, pregledala je njegov laptop, i u njemu pronašla nekoliko stvari koje su je ostavile u šoku, uključujući i to da nije bila jedina žena u njegovom životu.

Na laptopu je, kako je navela na snimku, naišla na nekoliko razgovora koje je on vodio sa svojim drugim "devojkama" sa strane – a u stvari, bilo ih je toliko, da je broj opisala kao "ogroman". Da stvar bude još gora, pokojni muž je takođe navodno smislio i brojne laži kojima je lagao i ostale žene kako bi ih ubedio da je "samac".

Jedna od laži bila je i navodna "nesreća" zbog koje je njegov partner navodno u "u komi", zbog čega je on ostao "sasvim sam". Ili još jedna navodna neistina koju je njen pokojni muž ostavio u svojim prepiskama – da ga je njegova žena prevarila, a ne da je on taj koji vara.

– Ostavila me je zbog drugog muškarca – napisao je, kako prenosi "The Sun" i dodao: - Ovo je drugi put da je napustila mene i našu ćerku.

Međutim, ni tu se nije zaustavio, pa je svoje druge devojke informisao kako je zarobljen u "braku bez ljubavi", pa čak i da je ona preminula, a da on je on ostao "samohrani tata".

Nakon što je prečešljala sve njegove razgovore na društvenim mrežama, njegova udovica odlučila je da pregleda i bankovne izvode, koji su takođe bili puni iznenađenja. Naime, prema njenim rečima, ispostavilo se da je njen pokojni muž trošio "stotine dolara" na sajtove za odrasle. Njen voljeni muž takođe je trošio novac i na poklone za svoje "onlajn devojke".

- Dok sam se spremala da isključim računar, na ekranu mi se pojavila još jedna poruka: "Tako mi nedostaješ, dušo. Facetime večeras." U tom trenutku sam shvatila da nikada zapravo nisam poznavala pravog njega. Još sam ljuta, ali nikada neću dobiti odgovore na svoja pitanja - rekla je u svom "TikTok" videu i dodala: – To je ostala velika frustracija, nisam mogla ni da ga pozovem na odgovornost niti da mu uručim papire!

No, iako su je šokirala i naljutila sva otkrića nakon njegove smrti, ova mama je primetila da je celo ovo iskustvo imalo jedan pozitivan ishod – olakšao joj je proces tugovanja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle