• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bolničar pomagao ženi sa srčanim napadom, pa ga i sam u isto vreme doživeo: Danas su u srećnom braku

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemili događaj ih je spojio zauvek

  • 0
srčani udar, srčani napad, infarkt, hitna pomoć Foto: Shutterstock/GobMetha

Život i rad medicinskih radnika nije nimalo lak. Susreću se sa brojnim poteškoćama, posebno ako rade u hitnoj pomoći i ako su na terenu. No i oni ponekad imaju neke zdravstvene probleme koje treba da rešavaju.

Tako je jedan bolničar Džeremi Vilijams (55) dok je pružao pomoć ženi Dejzi Deven (33) koja je doživela srčani napad - i on sam doživeo isto.

Naime, on je u junu 2022. godine pomagao njoj u reanimaciji i u toku tog procesa i on sam je kolabirao. On je prebačen u bolnicu, gde su mu ugrađena dva stenta i u toku boravka. Tamo se raspitivao o Dejzi, gde je i saznao da je sa njom sve u redu. Međutim, ona je provela u bolnici 33 dana, ugrađen joj je implantabilni defibrilator koji će da zaštiti njeno srce ako ponovo dođe do napada.

Na svu sreću, oboje su preživeli, a upravo ovaj događaj ih je sjedinio.

Počeli su da razmenjuju poruke na kontru toga što su preživeli, davali su savete jedno drugom i na kraju se među njima rodila ljubav. Te emocije koje su isplivale na površinu krunisali su brakom i zajedno se bore protiv srčanih napada tako što drže predavanja.

- Loše je to što se desilo, ali je jako lepo što smo se posle izlaska iz bolnice ponovo sreli. Lepo smo razgovarali i zajedno smo podelili utiske o događaju koji nas je spojio - rekla je Dejzi, prenosi "Daily mail".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: ANKETA: Da li verujete u jednaskost žena i muškaraca u Srbiji

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle