• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zaljubljena je u duha i njena devojka nema ništa protiv: Sve troje se druže na dejtovima na groblju

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rebeka kaže da je morala da otkrije Rupertu svoju vezu sa Ketrin i obavesti svoju devojku o njenoj vezi sa duhom. Ketrin insistira da u tom odnosu nema ljubomore jer poštuje vezu koju imaju Rebeka i Rupert

  • 0

Njih je troje u vezi - dve devojke i jedan pokojni vojnik iz Američkog rata za nezavisnost.

Da, jasno je da je vojnik rezident groblja, ali to Rebeku Karmajkl ne sprečava da sa njim ostvaruje ljubavnu konekciju, sa kojom je vrlo upoznata njena partnerka Ketrin.

Ali, hajde da krenemo redom.

Rebeka je po zanimanju profesionalni vodič za duhove, a da se sa njima može ostvariti i dublja konekcija otkrila je kada je upoznala Ruperta, duha Velšanina i vojnika iz ratova za nezavisnost Amerike vođenih tokom 18. veka.

Amerikanka tvrdi da ju je duh jedne noći "pratio kući", a ubrzo zatim su se "upoznali i polako počeli da provode više vremena zajedno". Među njima su rasla neočekivana osećanja i postali su par. Ali ubrzo nakon toga, Rebeka je upoznala koleginicu Ketrin i njih sve su se zavolele.

Nijedna od ove dve ljubavi koje gaji ne pati, baš naprotiv.

Rebeka kaže da je morala da otkrije Rupertu svoju vezu sa Ketrin i obavesti svoju devojku o njenoj vezi sa duhom. Ketrin insistira da u tom odnosu nema ljubomore jer poštuje vezu koju imaju Rebeka i Rupert.

On je visok, plav, sa plavim očima, i kako joj je rekao kada su se "upoznali" - znaju se iz prošlog života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Rebekah Carmichael (@rebekahtheghostguide)

Trio se navodno često druži i zajedno idu na "putovanja".

Rebeka je za emisiju "Love Don't Judge" objasnila da se ona i Rupert povezuju kroz svoje energije, pri čemu se njihov odnos prvenstveno vrti oko emocija, "zbog veoma jasnih fizičkih razlika". Rupert je, sa druge strane, vrlo podržava da ona živi svoj zemaljski život.

Kaže da nikada ne dolazi u njenu kuću nepozvan i da između njih postoje jasne granice.

Ketrin, koja nije u vezi sa Rupertom, na sve ovo gleda jako pozitivno, a njih dvoje se odlično slažu. Ketrin i Rebeka žive zajedno, zajedno prave sadržaj za mreže i daju uvid u svoje polje rada.

Na mrežama ih optužuju da lažu, da "nađu Isusa" i da se "manu ćorava posla", kao i da provere jesu li sasvim zdrave.

Uprkos tome, one se fokusiraju na pozitivne stvari i nadu koju su donele mnogim istomišljenicima. Rebeka je dodala: "Ono što mi je vredno je količina ljudi koji istupe i kažu, "naterala si me da se osećam zdravo, hvala ti".

Par uživa u dejtovima na groblju i razgovara sa duhovima iz zabave - Ketrin koristi kutiju za duhove da ih čuje. Ono što njihovu vezu čini tako snažnom je njihovo međusobno prihvatanje svih vrlina i mana.

Rebeka je rekla Ketrin u emisiji: "Ono što najviše volim kod tebe je to kako se osećam viđenom. Ne brinem za budućnost sa tobom. Tako sam zaokupljena koliko sam srećna u sadašnjosti".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ljubavni terapeut otkriva 12 važnih pitanja: Naučite nešto novo o sebi i partneru

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle