• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Šta njegove ruke tajno otkrivaju o vašoj ljubavnoj kompatibilnosti

M. M.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Pažljivo pogledajte njegove linije na dlanu

  • 0
Muškarac i žena, držanje za ruke Foto: Shutterstock

Mnogi parovi, kada se zaljube i krenu da se zabavljaju, ujedno ulaze i u jedinstveni "ples" otkrivanja  međusobnih osobina ličnosti, karakteristika, slatkih čuda i navika koje mogu da ukažu na njihovu  kompatibilnost i mogućnost dugotrajne veze.

Pored svih načina da se upoznaju i otkriju što više jedno o drugom, možda bi i malo znanja o umetnosti čitanja linija sa nečijeg dlana, moglo da dopirnese bržem sticanju utiska o tome ko je vaš partner.

Ako želite da znate da li je on tip čoveka koji će se prema vama ponašati dobro - sa ljubavlju i ljubaznošću - i da li će dugoročno biti odličan partner, "Your Tango" vam preproučuje da vidite šta njegove ruke tajno otkrivaju o vašoj ljubavnoj kompatibilnosti.

1. Velika Venera na dlanu

Venerino brdo je jastučić na dlanu koji se nalazi direktno pored vašeg palca. Postoji mnogo stvari koje mogu da se otkriju o muškarcu prema položaju njegove Venere: njegov "apetit" za fizičkom intimnošću, koliko je introvertan ili ekstrovertan i koliko može da daje.

Venera bi trebala da bude donekle velika - svakako jedan od najvećih delova vaše ruke - i dovoljno mekana ako je pritisnete. Što je veći breg Venere, to je vaš partner požrtvovaniji i "proždrljiviji" kada je u pitanju fizička intimnost.

Dlan, čitanje dlana Foto: Your Tango

A što se njegova Venera proteže dalje od sredine njegove ruke, to znači da je on otvoreniji i ekstrovertniji.

2. Ima dugu liniju srca

Dlan, čitanje dlana Foto: Your Tango

Linija srca je gornja glavna linija na vašoj ruci i obično se proteže od malog prsta ka kažiprstu ili "Jupiterovom" prstu.

Ako se linija srca vašeg partnera proteže ispod njegovog Jupiterovog prsta, onda on ima mnogo emocionalne energije. Samopožrtvovan je, često stavlja potrebe drugih ispred svojih. Možda je čak u karijeri koja od njega zahteva da pomaže ljudima jer uživa u tome.

Ako mu je linija srca dovoljno duga da stigne do Jupitera, on iskreno misli kada vas pita kako se osećate.

3. On ima "Neptunovu zvezdu"

Dlan, čitanje dlana Foto: Your Tango

Neposredno pored brda Venere nalazi se mala oblast iznad sredine vašeg zgloba koja se zove Neptun. Ovo je oblast dubokih, nekontrolisanih emocija.

Kad god neko ovde ima "zvezdu", to znači da je dobro i istinski povezan sa svojim unutrašnjim emocijama i da je upravo ona vrsta osobe koju ćete poželeti pored sebe u svim mračnim, teškim vremenima.

Ako vaš muškarac ima zvezdu Neptuna, on će delovati kao spasilac i pružaće vam podršku kada vam je najpotrebnija. Biće tu da se oslonite na njega i možete mu verovati da će vas podržati kada stvari postanu teške.

4. Ima "Solomonov prsten"

Dlan, čitanje dlana Foto: Your Tango

U Bibliji se kralj Solomon smatra mudrim i inteligentnim kraljem, zato ne iznenađuje da neko sa "Solomonovim prstenom", linijom koja se obavija oko Jupiterovog prsta (kažiprst), ujedno i sam privučen traženjem istine.

Ovaj znak na dlanu ukazuje da je ta osoba i sama verovatno veoma empatična, jer može da se stavi u situaciju nekog drugog i razume šta oni doživljavaju.

Ako vaš novi dečko ima prsten omotan oko svog Jupiterovog prsta, on je emocionalno inteligentan muškarac.

5. Ima "samarićanske linije"

Dlan, čitanje dlana Foto: Your Tango

Ovi redovi, koji su dobili ime po priči o "dobrom Samarićaninu" u Bibliji, su vertikalne linije blizu Merkura ili "malog" prsta.

Kada muškarac ima samarićanske linije na svojim rukama, to ukazuje na iskrenu brigu za druge. Želeće da pomogne ljudima manje srećnim od njega i provodiće svoje vreme volontirajući za ciljeve do kojih mu je stalo.

Isti nivo brige uneće i u vašu vezu.

6. Ima "isceljujuće stigme"

Dlan, čitanje dlana Foto: Your Tango

Ove linije su četiri (ili više) vertikalnih linija jedna pored druge, koje su grupisane kao da pripadaju zajedno.

Stigma isceljenja sugeriše da vaš muškarac ima sposobnost isceljenja. Možda se bavi nekim poslom negovatelja poput lekara, medicinskog osoblja ili rad sa ljudima sa posebnim potrebama.

Neko sa isceljujućim stigmama je prirodni hranitelj i iscelitelj kada je u pitanju pomoć u rešavanju bolova i rana. Ima li šta lepše za vezu?

7. Ima "radijalnu petlju" na svom Jupiterovom prstu

Dlan, čitanje dlana Foto: Your Tango

Ovo je manje uobičajen otisak prsta od tipične ulnarne petlje i drugačiji je od drugih otisaka prstiju. U hiromantiji, vaš Jupiter, ili „kažiprst“, ukazuje na to kako vidite sebe. Petlje na ovom prstu koji se otvara prema vašem palcu sugerišu "otvorenost" prema drugim ljudima.

Ako muški prst pokazuje ovu petlju, to znači da voli da bude uključen i da učestvuje u životima drugih, što je sjajna stvar u vezi! Manje je verovatno da će biti introvertiran jer će imati tendenciju da provodi vreme sa drugim ljudima kao način da se opusti. To znači da će verovatno imati i mnogo prijatelja sa kojima će podeliti svoje vreme.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle