• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sitnice koje muškarci sigurno primećuju kod vas, a da niste ni svesni toga

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Od fizičkog izgleda do finansijske stabilnosti - svašta muškom zapažanju ne promiče

  • 0
Romantični dejt, ljubavni sastanak Foto: Shutterstock

Kada je u pitanju privlačenje muškaraca, postoji mnogo stvari koje devojke često uzimaju "zdravo za gotovo" kada je se radi o onome što muškarci primećuju i smatraju privlačnim.

U većini, verovatno pretpostavljate da momci prvo primećuju vaše telo ili neki drugi aspekt vašeg izgleda - i u određenoj meri, to je tačno. Međutim, vaše fizičke osobine sigurno nisu jedine stvari na koje momci obraćaju pažnju. Verovali ili ne, muškarci primećuju mnogo više o ženi od samo očiglednih, spoljašnjih karakteristika, piše "YourTango"

1. Vaša ličnost

Čak i da ste najlepša žena na svetu, veza neće uspeti ako vam je ličnost iskvarena ili loša na bilo koji način. To možete lako primetiti kada za neku osobu mislite da je lepa, ali da vremenom ta lepota bledi kada otkrijete kakava je ona osoba. Dakle, ličnost može itekako uticati na to kako vas neko vidi.

2. Nokti

Iako je ovo jedan od bjuti-tretmana koje treba raditi "za svoju dušu", znajte da sređene nokte muškarci primećuju. Neko je jednom rekao da su nokti pokazatelji da li je nekoj devojci stalo do same sebe ili ne. To je ono što muško oko vidi da se krije iza sređenih, urednih i neizgrickanih noktiju.

3. Vaša finansijska situacija

Ovo je daleko od ključnog za pravu ljubav, ali moramo priznati da postoje situacije u kojima ovo ipak igra ulogu u muškoj percepciji i interesovanju za ženu. Ovo ne znači da muškarci teže da nađu ženu koja će ih izdržavati, ali i isto kao što žene većinski teže da imaju sopstvenu finansijsku stabilnost, isto tako muškarci to čitaju kao razlogom da žena ne bude sa njim zbog para. Deluje smešno, ali kada muško vidi da na tom polju ne mora da dominira, to je znak da se viđa sa ženom koja je ostvarena ili koja se finansijski izgrađuje. Ovo ne isključuje da ponekad muškarac treba platiti račun u restoranu.

Prvi sastanak, ljubavni par, partneri Foto: Shutterstock

4. Raspoloženje

Niko ne želi da pored njega bude stalno ljuta, besna ili konstantno nezadovoljna ili nesrećna osoba. Svako od nas ima one loše dane, ali niko ne želi da bude stalno okružen negativnom energijom. 

5. Parfem koji koristite

Da, kao i kod žena, većina muškaraca primećuje kada žena lepo miriše. Naročito ako koristi jedan određeni parfem. Nos odlično pamti, naročito ako je u pitanju draga osoba ili osoba koja vam se dopada.

6. Koliko ste otvoreni za ljubav

Jasno je da, ako nemate odbojni stav prema traženju dečka, muškarci će biti zainteresovani. Ali, ako odlučite sa nekim da pričate, dopisujete se, a ne želite da date šansu izlasku na sastanak, možda bi trebalo da znate na koji način ćete to u prvom razgovoru reći.

7. Način oblačenja

Varate se ako mislite da muškarci ne mare za žensku garderobu. Istokao što žene znaju u čemu im muškarci izgledaju privlačno ili da li bi radije izašli na sastanak sa muškarcem u trenerci ili u odelu, isto tako i muškarci zapaze kako je žena obučena i šta im se dopada. Možda neće uvek pamtiti šta ste imali u kom momentu na sebi, ali kada vas vide u nečemu što im se dopada, sigurno će pohvaliti i zapamtiti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle