• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Upoznali se i verili preko "TikTok-a", dogovorili se da im brak traje 7 dana, a prešli su sve granice

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neobična priča Gunara i Danijele

  • 0

Svedoci smo raznih ljubavnih priča, a kako živimo u dobu digitalizacije, onda se sve više parova i upoznaje preko društvenih mreža. Ništa drugačije nije ni sa Gunar i Danijelom.

Naime, njih dvoje je spojio "TikTok", odnosno zanimljivo "takmičenje" koje je pokrenuo Gunar. On je odlučio je da pronađe ženu preko ove društvene mreže i sa njom da se venča u Las Vegasu. I našao je Danijelu.

Mesec dana su se dopisivali, a prosidba je pala preko - kamere.

Kako je on naveo, ona je pobedila sve ostale devojke i to u velikoj konkurenciji od između 500 i 1000 devojaka. Gunar kaže da se Danijela izdvojila po avanturističkoj prirodi i takođe je gledala na život kao na igru. Kada su se lično upoznali, desile su se odmah neke iskrice i nešto se desilo u njima.

- Mislim da ljudi previše ozbiljno shvataju život, a ja sam ovde da bih pokazao drugačije. Život je igra, hajde da napravimo malo buke - rekao je Gunar.

Par je počeo da živi u Pitsburgu u Pensilvaniji, i kako je prvobitno bio dogovor, trebalo je da budu u braku samo sedam dana. Međutim, taj brak evo traje već tri godine, piše "Wales online".

- Čula sam za to njegovo takmičenje na "TikTok-u" i jednostavno sam znala da moram da se prijavim - rekla je Danijela gostujući zajedno sa Gunarom u jednoj emisiji u kojoj je objasnila da žive "digitalnu bajku".

Prve dve godine braka su proveli putujuću i pokušavajući da upoznaju jedno drugo. Danijela je taj period opisala kao "dvogodišnji medeni mesec".

Iako su na početku rekli da ulaze bez obaveza i da će da se razvedu posle sedam dana, oni još uvek traju. Želeli su avanturu i na kraju su nju i dobili.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dr Tamara i njen suprug dr Žozinaldo Martins zavoleli su se u Brazilu, a svadbu planiraju u Srbiji

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle