• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Udala se jedna sijamska bliznakinja: Ovako je izgledala svadba, a bračni život je utroje

Vreme čitanja: oko 2 min.

One dele telo - od struka naniže, a svi njihovi organi - creva, bešika i reproduktivni organi su im zajednički

  • 0

Američka učiteljica Ebi Hensel (34), koja je sijamska bliznakinja i telo deli sa svojom sestrom Britani, udala se 2021. godine za Džoša Boulinga, ali to je ostalo "ispod radara". Sada su isplivale i fotografije i snimci.

Rođene 7. marta 1990. godine u okrugu Karver u Minesoti, Ebigejl Lorejn Hensel i Britani Li Hensel su redak slučaj sijamskih blizanaca koji su preživeli rođenje. Uprkos svim mukama, njihovi roditelji su se trudili da svojim devojčicama obezbede sve što su sva druga deca imala i doživela, a možda i više.

One dele telo - od struka naniže, a svi njihovi organi - creva, bešika i reproduktivni organi su im zajednički. Imaju dva para pluća, dve kičme, tri bubrega i dva odvojena srca u potpuno zajedničkom cirkulatornom sistemu.

Ebina veza sa Džošom, koji je otac jednog deteta iz prethodnog braka, do sada nije bila toliko eksponirana, jer bliznakinje u poslednjih 10 godina vode mirniji život, van centra pažnje.

Bliznakinje su nosile venčanicu bez rukava sa detaljima od čipke, dok je mladoženja nosio sivo odelo. Snimak za koji se smatra da ga je snimio jedan od njihovih gostiju je podeljen na društvenim mrežama i prikazuje bliznakinje i mladoženju kako uživaju u plesu tokom najlepšeg dana u njihovim životima.

Džošova "Fejsbuk" stranica pokazuje da porodica uživa u šetnjama u prirodi, sladoledu, letovanjima i kostimiranju za Noć veštica.

@abbyandbrittanyhensel #happy #love #lovestory #forever #marriage ♬ Streets - Doja Cat

One osećaju samo svoju "stranu" tela. Na primer, ako se Ebi povredi, Britani to ne oseća, i obrnuto. To takođe znači da mogu i da kontrolišu samo polovinu zajedničkog tela. Shodno tome, nešto što zdrav čovek svakodnevno uzima zdravo za gotovo, poput jednostavnog hodanja, zahtevalo je veliki napor i vežbu kod ovih devojaka.

Kako je njihovo telo komplikovan sistem, bilo im je potrebno da nauče kako da ga koriste. Čak je i puzanje za njih bio komplikovan zadatak.

Svet je bliznakinje prvi put upoznao sredinom devedesetih, kada su se (dva puta) pojavile u emisiji Opre Vinfri. Nakon toga, o njima je objavljen niz članaka, a na kanalu TLC su 2012. godine imale svoj šou od osam epizoda o njihovom detinjstvu, adolescenciji, školi, društvenom životu, maturi i putovanjima.

Pažnja im je dala priliku da podignu svoj glas i svest o njihovom stanju, ali ljudi nisu uvek bili previše obzirni prema tome i ponekad su bili prilično grubi i bezosećajni.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "One su jedno": Zašto je majka odlučila da ne razdvaja sijamske bliznakinje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle