• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Među fotografijama našao dokaz da ga je devojka proganjala pre veze: Govore mu da beži od nje jer je opasna

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Potom je priznao da se mučio oko čitavog incidenta i tražio je savet od drugih jer je tvrdio da je "duboko voli" i da potencijalno razmišlja da "oprosti" incident

  • 0
proganjanje Foto: Shutterstock

Kažu - radoznalost je ubila mačku, ali je ovog momka potencijalno spasila od devojke "psihopate".

Nakon što je u njenom telefonu naišao na tajni foto-album pun svojih fotografija učinilo mu se kao da je to jako lepo od nje i počeo da razgleda čega tu sve ima, sa namerom da se priseti lepih stvari u vezi. I dok je listao naišao je na neke fotografije koje su nastale dosta pre njihove veze - doslovne paparaco fotografije iz daljine i skrinšotove njegovih starih objava na mrežama.

Odmah mu je bilo jasno da ga je uhodila mnogo pre nego što su počeli svoju romansu.

Braneći se da ništa nije hteo da njuška po telefonu, već da mu ga je ona sama davala da igra igrice, pa kada su mu dosadile ušao je da gleda albume, otišao je na "Redit" i napisao objavu tražeći savet, prenosi "Mirror".

- Među folderima, primetio sam jedan pod naslovom "Ljubav", sa mojom fotografijom na naslovnoj strani. Radoznalost me je nadjačala i otvorio sam ga i otkrio da je svaka fotografija moja. Neke su bile čak i sramotne. Dok sam skrolovao dalje, bio sam iznenađen kada sam video da su neke od slika snimljene pre nego što smo uopšte počeli da se zabavljamo, uključujući i one sa mojih društvenih mreža i Instagram priča. Bio sam više šokiran kada sam naišao na fotografije na kojima sam sa bivšom, kao i na snimke napravljene u barovima u koje sam često odlazio. Bilo je čak i slika na kojima se ljubim sa drugim devojkama, od kojih je većina izgleda bila snimljena iz udaljenosti.

- Definitivno me je uhodila i slikala me. Sve te fotografije sam sebi poslao te noći dok je spavala. Pitao sam svoje najbliže prijatelje o tome, a oni su mi rekli da je to veoma ozbiljna stvar i da trebalo bi da odmah razmislim o raskidu s njom. U početku sam mislio da samo pokušavaju da me uplaše, ali su izgledali iskreno zabrinuti.

Potom je priznao da se mučio oko čitavog incidenta i tražio je savet od drugih jer je tvrdio da je "duboko voli" i da potencijalno razmišlja da "oprosti" incident, ali je pitao da li treba da raskine sa njom ili da li je prihvatljivo da ostane sa njom.

Zatim je završio objavu pitanjem da li je u opasnosti.

- Svi kažu da je ovo bezazleno, ali da li smo propustili deo gde ga je fotografisala u barovima? Apsolutno ne. Svaka veza koja počinje uhođenjem nije u redu.

- Ovo je ogromna crvena zastava. Razlog zašto je vaša veza sada tako dobra je upravo zato što te je ona proganjala i verovatno je izgradila čitavu ličnost svoju tako da bude veća verovatnoća da ćeš biti očaran njome - napisao je neko.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Toni Bijelić se vratio u dvorac u Austriji!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle