• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mlada optužena da je tiranin jer je tražila od gostiju da se pridržavaju njenih pravila

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je spisak pravila koja je postavila

  • 0
venčanica venčanice modeli venčanje mlada Foto: Pixabay

Planiranje svadbene ceremonije je vrlo složeno, čak i kada imate profesionalnu pomoć. Mladenci svojim željama dodatno nastoje da isplaniraju savršen dan, ali nekada to u očima njihovih bližnjih izgleda drugačije.

Tako je Rejčel Romano, žena koja je nakon poziva svojim svatovima poslala kratku listu pravila koja je želela da se pridržavaju, optužena je da je previše zahtevna, do te mere da su je neki nazivali Brajdzilom. Ali da li je bila toliko preterana kao što su tvrdili njeni kritičari? Ovo je spisak pravila koja je postavila.

Nema dece

Rejčel je na venčanje, koje je trebalo da se održi na imanju gde je bilo jezero, pozvala 21 osobu i nije želela da razmišlja o mogućnosti da neko od dece bude u opasnosti.

- Venčanje nije mesto za decu. Roditelji, uzmite slobodno veče i popijte nekoliko koktela sa prijateljima i porodicom - rekla je mlada, čak se izvinila zbog sadržaja prve rečenice.

Nema pića za mladoženjine prijatelje pre venčanja

Ovo pravilo je izazvalo najveće reakcije. Bila sam na toliko svadbi gde su mladoženjini prijatelji pijani, čak ni mladoženja ne može da funkcioniše tokom ceremonije“, istakla je žena.

Parovi troše mnogo novca i vremena da organizuju ovaj poseban dan, tako da mladoženjini prijatelji neće patiti ako malo sačekaju pre nego što počnu piće.

Ne tražite da dovedete pratnju

Rejčel je zamolila goste da ne budu u pratnji osim ako osoba za koju su predložili pratnju već poznaje par.

- Želim da znam svaku osobu na našem venčanju: da smo želeli nekoga sa nama, pozvali bismo ga. Venčanje je dan mlade i mladoženja, niko drugi - istakla je.

Svadba, venčanje, mlada, mladoženja Foto:Shutterstock

Samo svečana odeća

Nijedan gost nije smeo da nosi farmerke ili drugu ležernu odeću. Rejčel je želela formalnost u procesu i neobavezni izgled bi umanjio krajnji rezultat.

Specifična paleta boja za rođake

Rejčel je zamolila dve porodice da nose odeću u određenim nijansama kako bi se svi slagali jedni sa drugima i kako bi bilo lepog estetskog efekta. Očekivano, bilo je žestokih reakcija i na ovo pravilo.

Nema slika u hodniku

Jedan od najposebnijih trenutaka venčanja je kada mlada stigne na mesto održavanja i priđe mladoženji koji je čeka. Rejčel nije želela gužvu u hodniku i nikakve slike.

- Nećemo vaše fotografije i video-zapise, angažovali smo fotografa - bilo je njeno opravdanje.

Rejčel su joj bliski ljudi optužili da je nerazumna. Što se dece tiče, nekim gostima je teško, ali je ipak pravo bračnog para da tog dana ne žele maloletne goste.

Paleta boja koja ograničava rođake sa stilske tačke gledišta može biti pomalo nategnuta kao uslov, s obzirom na to da nemaju svi ogromnu garderobu odeće u nijansama za svaku priliku. Isto tako, pravilo koje ima smisla je da gosti ne stoje u prolazu, ali neko možda želi da zadrži svoje fotografije i video zapise sa venčanja, čak i ako ih ne dele sa parom, prenosi "Marieclaire.gr".

Da li je ova žena reagovala preterano?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta bi bilo da smo rođene pre 100 godina?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle