• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Učinio je nešto strašno u snu - i zbog toga je njegova veza u ruševinama

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Muškarac tvrdi da mu se veza raspada nakon što je uradio nešto "užasno" dok je spavao, što je veoma naljutilo njegovu devojku

  • 0
preljuba, brak, pevara, krevet, žena, muškarac, spava foto Pixabay

Možete li kriviti nekoga za stvari koje su uradili dok su spavali?

Bilo da hrčete kao traktor ili spavate kao morska zvezda - svi imamo neku lošu naviku kada je u pitanju dremanje. Ali jedan 28-godišnjak tvrdi da je njegova veza u rasulu nakon što je uradio nešto "užasno" dok je bio bez svesti.

Neugodna situacija počela je tri dana pre nego što je anonimni korisnik foruma Reddit navodno zagrlio svoju devojku s leđa pre nego što su oboje zadremali. Međutim, kada je utonuo u san, doživeo je užasnu noćnu moru tokom koje je sanjao da je "vezan" i da ne može da ga nešto napada.

Naravno, u snu je bio odlučan da se oslobodi, gurajući se "svom snagom" da pobegne iz zastrašujuće situacije. Ali, u tom trenutku nikako nije znao da su ovi postupci imali posledice njegovom stvarnom životu i krevetu.

- Pokušao sam da se odgurnem i, paralelno sam u stvarnom životu, gurnuo svoju devojku iz sve snage u potiljak - napisao je u anonimnoj objavi, koju je preneo "Mirror": - Nisam u početku shvatio šta sam uradio i pokušao sam da je ponovo zagrlim, ali ona se stvarno naljutila i pitala me zašto sam to uradio. Još uvek u polusnunisam shvatio o čemu reč kad mi je odbrusila: "Šta pričaš to da se vratim u krevet?"

Muškarac, žena, krevet, svađa, rasprava Foto: Shutterstock

Uprkos njegovoj zbunjenosti, ljuta devojka je ustala i otišla da spava na kauču do jutra.

- Izvinjavao sam se i pokušavao da je vratim u krevet, ali ona nije htela. Rekla je ako nastavim da je uznemiravam da će otići. Osećam se apsolutno užasno i želim to da popravim, mrzim što smo se posvađali zbog nečega što sam uradio u snu? - ostao je nemoćan ovaj mladić.

Njegova "košmarna" ispovest od tada je izazvala mnoge komentare na ovoj društvenoj platformi, a mnogi korisnici su ostali kao i on potpuno zapanjeni situacijom. Neki su se prisetili  da su i sami imali slične "zločine tokom spavanja".

- Udarila sam svog dečka direktno u lice. Rekao mi je da sam delovala kao da sam namerno digla ruku u vazduh i onda je pustila da mu padne direktno na lice. Bio je mrzovoljan, a kada mi je ispričao šta sam uradila nisam mogla da se ne nasmejem. Ovo mi je baš "leglo" kao "osveta" za svo njegovo hrkanje! - ispričala je jedna forumašica.

Drugi je dodao:

- Da, spavao si i nemaš kontrolu nad onim što si uradio, ali to je ne sprečava da bude povređena ili da te se plaši. Lično, ja bih ponudio da sam pređem na kauču kako bi ona mogla udobno da nastavi da spava bez straha da ćeš to ponoviti.

Kasnije je, međutim, dečko ažurirao svoju objavio i potvrdio da je sve rešeno u danima koji su usledili.

- Na kraju se vratila u krevet i razgovarali smo o tome i sada smo dobro - objavio je zadovoljno mladić.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle