• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Na ova 3 načina žene sebe sabotiraju u ljubavi: Obratite pažnju dok ne bude kasno

E. O.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Vrlo je lako postati jedna od ove tri "ličnosti", ali treba znati kada je vreme za vašu pravu ličnost

  • 0
tuzna zena Foto-ilustracija: Pixabay.com

Žene koje se pitaju kako da privuku muškarce često ne shvataju da postoje nevine radnje koje odbijaju muškarce i uništavaju svaku šansu za dugotrajnu ljubav. Ove radnje su dovoljno neprimetne, ali ne u očima muškarca.

Razumevanje ovoga pomaže nam da shvatimo zašto se muškarci udaljavaju. Ove radnje su podsvesne, što znači da se obavljaju bez da žena toga bude svesna. To ih čini mnogo težim za ispravljanje - ne možete popraviti nešto što ne znate da radite - dovodeći ih do samosabotaže u svakoj vezi.

Naravno, i muškarci rade stvari podsvesno - sva odgovornost u svetu upoznavanja sigurno ne pada samo na ženska ramena. Ali, ako ste žena koja želi da popravi svoj ljubavni život, jedino što možete kontrolisati ste vi.

Dakle, ko su tipovi žena koje samosabotiraju veze? One se uklapaju u jednu od sledećih uloga.

1. Žena koja uvek podilazi svima

Ako ste "plizer",tačnije osoba koja ovožava da sve svima paše i zaboravljate na sebe, vi ste žena koja daje da bi dobila. Ipak, to što činite ne igra uvek u vašu korist. Međutim, vi posedujete podsvesno verovanje da davanje čini muškarca zahvalnim. Stvarate tajni ugovor u svojoj glavi tako što dajete muškarcu ono što želi. Zauzvrat, pretpostavljate da će on učiniti isto. Razlog zašto ovo ne funkcioniše je očigledan - davanje da bi se dalo nije čin nesebičnosti; to je čin sebičnosti. Ali to može imati i kolateralnu štetu - prisiljava drugu osobu da se kompromituje i žrtvuje za drugu osobu. I odražava kako se žena oseća - često znači da se ne osećate dovoljno dobro zbog sebe. Verujete da će ako učinite sve za drugu osobu, oni nemaju razloga da odu.

2. Zaštitnica

Zaštitnica je na suprotnom kraju spektra. Dok se prethodno navedena žena naginje ka vezi, "zaštitnica" se udaljava. Osnovno verovanje "zaštitnice" je da se mora brinuti o sebi - to je stav "ja brinem o sebi". Nezavisnost može biti privlačna, ali može biti i previše dobra stvar. Nezavisne žene često se smatraju niskoodržavajućima, nešto što je privlačno mnogim muškarcima. A neke žene su nezavisne jer to su - druge žene to rade kao odbranu. Ako se ne oslanjaju ni na koga, ne mogu biti povređene. Ali odbijanje da budu ranjive šteti vezi - ranjivosti ruše odbrambene mehanizme i omogućavaju ljudima da osećaju kao da zaista znaju jedni druge. I ti elementi su esencijalni za pravu romansu. "Zaštitnica" mora spustiti oružje kako bi otvorila svoje srce.

3. Izvođačica

Ovakva žena je kameleon, spremna da bude šta god muškarac želi da bude. Pretvara se da voli bejzbol ili hevi-metal muziku, ako za tim ima potrebe i vidi neki viši cilj. Ona je kao rođaka prvoj grupi žena, ali s nominacijom za Oskara. Žene koje to rade ne samo da sabotiraju svoje veze, već i sebe - neće biti iskrene prema svojim osećanjima i željama. Oni se pretvaraju, glume i idu uz tok... sve što može trajati samo određeno vreme. To je iscrpljujuće i kratkotrajno. Takođe prenosi slabost - pretvarajući se da ste neko drugi, kažete svetu da niste samopouzdani u ono što jeste. Takođe je rizično - kada se pretvarate, piše "YourTango".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle