• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na sahrani svoje 14-godišnje polusestre saopštio da se ženi: "Svi su bili na okupu posle dužeg vremena"

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ipak nije "pogodio" pravi trenutak

  • 0
Prosidba, veridba Foto:Shutterstock

Devetnaestogodišnji mladić je sa svojom dvadesetogodišnjom devojkom odlučio da napravi "korak više" u vezi i verili su se. Međutim, to su učinili malo pre nego što su dobili vest da je njegova polusestra iznenadno preminula u svojoj 14. godini.

Iako je imao veliku želju da radosnu vest podeli sa porodicom, koja živi u drugoj državi, odlučio je da prećuti dok ne prođe ovaj bolni period. Ova odluka zvuči kao racionalna i dobra ideja, ali očigledno da on ima drugačije mišljenje šta je taj "bolni period".

Poverio je svoju priču čitaocima "Redita", rekavši da je želeo da svojoj porodici pruži "prostor da tuguje".

- Nakon nekog vremena, moja devojka i ja smo odleteli u Kaliforniju na sahranu. Tamo je bila cela moja porodica, što je neobično s obzirom an to da svi živimo u različitim državama i gradovima.

To je u suštini bilo porodično okupljanje i da je ovo bilo pod bilo kojim drugim okolnostima, ovo bi bio savršen trenutak da objavimo vest o veridbi, ali jednostavno nije bilo u redu jer su svi bili u bolu zbog gubitka - navodi on u svojoj ispovesti.

Posle depresivne sahrane, mladi Romeo je na bdenju primetio da se, kako on to kaže, raspoloženje "popravlja".

Sahrana Foto: Shutterstock

S obzirom na to da je "izgledalo da su svi počeli da pričaju o nekim drugim, vedrijim temama", učinilo mu se da je savršena prilika da obavesti porodicu i goste o velikom događaju.

Kako opisuje, ustao je i želeo da nazdravi sa porodicom, kada je najavio zvanično vest o veridbi.

Na njegovo veliko iznenađenje, ne i naše, u sobi je zavladala tišina. Niko nije čestitao, niti je iko pokazao da se raduje, što je budućeg mladoženju šokiralo.

- Nekoliko trenutaka kasnije je dečko starije sestre od preminule, tražio da popriča sa mnom nasamo ispred kuće.

Izašli smo napolje, a za nama je histerično dojurila starija sestra moje preminule polusestre i počela da plače, govorivši mi da sam sebičan i da sve činim kako bi dan bio posvećen meni. Tražili su od mene i devojke da idemo iz kuće i da se ne vraćamo, a na moje iznenađenje su se i ostali složili. Pitao sam majku i očuha da li da idem, na šta su mi hladno rekli "da" - piše dalje.

Od tada, dobijao je na desetine poruka svih tada prisutnih, koji su mu pisali kako je učinio da se sahrana "smesti u drugi plan", a nekoliko njih je čak reklo da neće doći na venčanje zbog ovog čina, piše "TheSun".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle