• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nezadovoljna žena tvrdi da muževljeva "odvratna" navika uništava njihov brak: Evo kako je postao neprivlačan

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Žena je izbezumljena zbog užasne navike njenog muža i zabrinuta je da bi to moglo da im uništi brak

  • 0
Muškarac i žena Foto: Shutterstock

Jedna nezadovoljna supruga otkrila je detalje prilično neprikladnog ponašanja njenog bračnog partnera, zbog kojih sve brže gubi bilo kakvu osećaj privlačnosti prema njemu.

Kako prenosi "Mirror", njen brak koji je do sada bio prilično uspešan, kreće se strmoglavo nizbrdo jer se njen muž promenio tokom godina. Nakon što je iznela svoj problem na fourmu Momsnet, naišla je na podršku drugih korisnika koji su se brzo složili u tome da ova anonimna mama ima pravo da bude uznemirena i dali su joj neke predloge kako bi mogla da otvori ovu temu i raspravi situaciju sa suprugom.

- Sa mužem sam već 20 godina. Imamo 10-godišnjaka i uglavnom smo do sada imali odličan odnos. On je zaista moj najbolji prijatelj - objasnila je na početku ova mama, a onda obrazložila problem: - Ne znam da li on postaje sve teži sa godinama ili ja postajem netolerantnija u mojoj perimenopauzi, ali počinje stvarno da mi se gadi i veoma brzo gubim osećanja privlačnosti prema njemu.

Muškarac i žena Foto: Shutterstock

Naime, kako ističe, problem je u tome što njen muž od prošle godine stalno drži ruke - u pantalonama. Zbog njegovog stalnog čeprkanja tamo dole, otrkiva da pronalazi intimne dlake po celoj kući, uključujući i na svom tanjiru.

Listi odvratnih navika koje je njen muž razvio tokom godina, naročito u poslednje vreme dodaje i to da ne pere ruke nakon što čačka nos i je jednom čak "kinuo sluz na ruku i potom je polizao".

- Puno puta sam ga opominjala, a on bi mi samo odgovorio: "Ja sam odvratan čovek, šta očekuješ". Ali nije bio ovakav i sada ne znam šta se dešava - izjavila je ova očajna žena.

Osim ovih pritužbi, žena zapravo nema druge zamerke. Naprotiv, kaže da su se ona i njen muž oduvek dobro slagali i ravnomerno delili poslove, pa čak i hvali njegovo kuvanje. Međutim, ne krije da se zaista bori da održi iskru u njihovoj vezi posle 20 godina, i da joj to pada teško i bez "nesrećnog" ponašanja njenog muža, što ju je samo dodatno prestravilo da bi ove navike mogle da ubiju njihovu privlačnost.

- Da li sam nerazumna? Neki savet? Da li se još neko prepoznaje u ovome - zavapila je ona na forumu.

Na njeno iznenađenje drugi su se brzo uključili u diskusiju.

- Ne, naravno da niste nerazumni. Ono što ste opisali je zaista gadno. Imajući te stvari na umu, mislim da ne bih mogla da uživam u njegovom sjajnom kuvanju - odgovorila joj je jedna forumašica, dok su drugi opisali svoje "muke" sa partneriam: - Moj stalno ubacuje svoju sluzokožu u moju sudoperu i iskreno, osećam fizičku mučninu zbog toga.

Drugi su joj predložili da razgovara sa svojim mužem i da jasno stavi do znanja koliko joj njegovo ponašanje smeta.

- Oh, draga. Čini mi se da vi imate baš dobar odnos uprkos ovim navikama, tako da mislim da bi moglo da pomogne ako bi on ozbiljno shvatio koliki je problem njegovo ponašanje. Možda će shvatiti koliko vam to smeta i prestati sa tim. Svi smo ponekad "gadni", ali ovo je baš "uf". Recite mu da ne možete zbog toga da ga gledate na isti način kada je se ponaša tako odvratno - usledio je savet, sa kojim su se i drugi složili: - To je baš gadno, morate da razgovarate s njim i da mu kažete da ozbiljno mislite da je takvo ponašanje neprihvatljivo".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo parove da li smeju da razmene telefone i čitaju proruke, pred našim kamerama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle