• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Moj muž je postao religiozan i to je okrenulo naš brak naglavačke: Nije fer da mi u ovome nameće svoju veru

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena čiji je muž prešao u katoličanstvo kaže da im je to uništilo intimu. Sada se okrenula društvenim mrežama u nadi da će neko uslišiti njene molitve

  • 0
Muškarac i žena Foto: Shutterstock

Očajna 34-godišnja žena potražila je savet na društvenim mrežama kako da se nosi sa neočekivanim obrtom u njenom braku. Naime, kako tvrdi, "novopronađena" religija njenog muža ostavila je razarajući uticaj na njihov intimni život.

Kako je priznala na forumu Redddita, ona se iskreno bori sa time kako da prihvati verovanja svog supruga koji je odlučio da pređe u katoličanstvo nakon skoro 11 godina braka. Dok za sebe kaže da je paganka, ističe da joj religija sama po sebi nije problem, ali je da nikako ne može a da se ne oseća povređeno zbog toga kako je muževljeva vera odjednom iznenada počela da utiče na njihov odnos.

- Moj muž je nedavno odlučio da se vrati u katoličku crkvu nakon što ju je napustio praktično ceo svoj odrasli život - ispričala je ne predstvaljajući se na popularnom forumu: - Sa njegovim ponovnim pristupanjem crkvi, to je pokrenulo njegov OKP (opsesivno kompulsivni poremećaj) i postao je veoma skrupulozan. Sinoć me je zaskočio sa informacijom da više ne možemo da budemo intimni ni na koji drugi način osim u misionarskom tipu.

molitva, čovek, knjiga Foto: Shutterstock

Ova neočekivana vest zapravo znači da je iz njihovog intimnog čina izbačena svaka predigra, koja joj je izuzetno važna.

- Ovo mi je rekao odmah nakon što sam mu se požalila da mi je potrebno više intimnosti koja ne uključuje direktnu penetraciju, jer on pati od prerane ejakulacije... Što me ostavlja frustriranom i neispunjenom  - nastavila je da se žali ova žena, koja kaže da njen partner sada nije spreman na kompromis i da je njihov brak "na ivici razvoda": - To će uništiti živote naše dece. Pokušala sam da mu kažem da je potpuno nepravedno da mi ovako nameće svoja verska ograničenja, ali on neće da popusti, jer je u njegovim očima to "greh"... Pomozi mi Reddit.

Forumaši su odmah pohrlili da prokomentarišu njen problem.

- Razvod neće uništiti živote vaše dece. Ostatak u toksičnom braku hoće - savetovala je jedna osoba, dok je druga dodala: - Možete da pokušate sa savetovanjem (očigledno ne preko njegove crkve). Ali ako on ne ode, razvod se čini kao jedina opcija – ne samo zbog seksualnih problema, već zato što ćete biti predaleko jedan od drugog po mnogim pitanjima.

Treći je međutim otkrio da je moguće da suprug nije potpuno iskren.

- Govorim ovo kao bivši katolik - apsolutno mu je dozvoljeno da vas dovede do orgazma i na drugi način sve dok imate i 15 sekundi regularnog intimnog odnosa. On vas laže o tome šta Crkva propoveda verovatno da sakrije neke svoje problematične razloge - primetio je forumaš, kako prenosi "Mirror".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo parove da li smeju da razmene telefone i čitaju proruke, pred našim kamerama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle