• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zet je izgovorio moje ime na venčanju sa mojom sestrom: Zbog skupo plaćene svadbe, nisu je otkazali

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Pa pobogu, dešava se", pravdaju komentari

  • 1

Nezgoda sa venčanja sestre Luize Menčer privukla je pažnju miliona korisnika društvenih mreža.

Venčanje jeste jedan od najvećih događaja jednog para i sasvim je normalno imati tremu, biti uzbuđen, pa čak i od silnog ushićenja i nešto pogrešno uraditi ili izgovoriti. No, Luizinog zeta je to umalo koštalo braka i to na samoj svečanosti.

- Zet je izgovorio moje ime dok je čitao zavete na venčanju sa mojom sestrom. To je, naravno, najgora stvar koja se ikada desila mojoj porodici. Međutim, jedan od prisutnih gostiju snimio je taj trenutak i objavio, a bez obrzira što je već sam po sebi prikupljao mnogo pregleda, dodatno je postao viralan kada ga je influenser ripostovao.

Svi me optužuju da nas dvoje imamo aferu, što nikada ne bih uradila svojoj sestri ili bilo kome. Bliski smo prijatelji, ali nikada ništa nismo imali. Mislim, iskreno, da je u pitanju to što je slučajno pogledao u mene i izgovorio Luiz. Stajala sam odamh iza svoje sestre, jer sam bila kuma, ali zaista znam da nije bilo namerno.

Verujem da se moja sestra osećala poniženo i da su je preplavile sve emocije, što je sasvim razumljivo. Nisu završili zavete, nastavila se proslava i verujem da su to rešili u četiri oka. Ne znam, jer od tada nismo pričale sestra i ja, jer znam da joj treba vremena da se iskulira - govori ona.

Da li verujete u muško-ženska prijateljstva?

Glasajte

Kako dalje navodi, nastavilo se slavlje jer je porodica platila 80 hiljada evra za venčanje i svadbu, pa su svkako hteli da proslave.

- Moj deda je došao do mene i savetovao me da i ja malo odmorim, da bi se cela situacija slegla i izbegla dalja neprijatnost. To mi jeste trebalo, jer sam i ja bila ponižena pred svima - govori Luiz.

@loulouorange Doesn’t help that my bridesmaid dress, which was supposed to be shimmery peach, LITERALLY LOOKED WHITE IN THE SUN 🤦🏻‍♀️ #weddingvows #weddingvowsgonewrong #bridesmaiddresses #weddingguest #elopement #infidelityinrelationship ♬ original sound - Louisa Melcher

Komentari su puni podrške mladoj Luiz, ali i prema vereniku nisu ravnodušni.

- Pa dešava se, pobogu! Živ je čovek, može da pogreši i da se ne odnosi na to da vara svoju verenicu - navodi jedan komentar.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Dada

    29. maj 2024. | 14:45

    Neutralna sam po pitanju ankete, nemam mišljenje

    Podelite komentar