• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

8 znakova da vam muškarac želi samo najbolje: Drage dame, ubole ste premiju

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Čuvajte ovakve partnere pored sebe

  • 0
ljubavni par, zaljubljeni, zaljubljenost, devojka i dečko, muškarac, brada Foto: Shutterstock

Kada uplovite u novu vezu, teško je na početku odmah "prokljuviti" o kakvoj se osobi radi i da li zaista možete zajedno kroz život. Međutim, kroz neke poteze može da se zaključi šta ta osoba želi sa vama, kakve su joj namere.

Psihologija daje neke upute u to kako da prepoznate koji su to ključni pokazatelji koji mogu da vam pomognu u tome da li vam muškarac želi dobro.

Ovo su ti pokazatelji.

1. Aktivan je slušalac

Svima je poznato da je komunikacija možda i najbitnija stavka u svakoj vezi. Oba partnera moraju slušati potrebe onog drugog kako bi emotivna veza uspela. Međutim, ako vas muškarac sluša, daće znak istinskog interesovanja i brige. Potrudiće se da sasluša vaše misli, osećanje i ideje. Neće samo klimati glavom, već će i postavljati pitanja i zapamtiti detalje razgovora.

2. Podržava vas u ostvarenju snova

U zavisnosti od toga koliko se partneri podržavaju, tako će i veza cvetati ili venuti, piše "Hack spirit". Šta god da odaberete kao svoj put, pravi muškarac će biti tu uz vas, dajući vam vetar u leđa. Bilo da je u pitanju posao, hobi ili nešto treće, on će biti tu uz vas kao podrška. To je znak da su vam isti interesi u srcu.

3. Poštuje vašu nezavisnost

Jako je važno da oboje ljudi u vezi poštuju nezavisnost onog drugog kao i identitet van veze. Pravi muškarac nikad neće pokušati da vas kontroliše ili ograniči u nekim stvarima posebno u onim koje volite. Umesto toga, podržaće vašu nezavisnost i individualnost.

4. Svađe su okej

Zdrave nesuglasice su sastavni deo veze i prirodne su stvari. Ukoliko se svađate, onda obe strane pokazuju da se osećaju prijatno u odnosu i da nemaju problem da iskažu nezadovoljstvo svojih misli, pa čak i ako se razlikuje od partnera. Čovek koji vam želi dobro nikad neće bežati od razgovora.

Muškarac i žena, prijatelji Foto: Shutterstock

5. Tu je u važnim trenucima

Dela zaista govore više od reči, zato će osoba koja vam želi dobro pokazati to i neće biti samo jaka na rečima. Kada vam je najpotrebniji, on će to osetiti i pojaviti se kod vas, bilo da je neka kriza na poslu, pa ste tužni i nervozni ili da je u pitanju neki drugi razlog. U teškim trenucima će vam pružati podršku.

6. Priznaje da nije savršen

Jako je teško muškarcima da priznaju da nisu savršeni, jer su ubeđeni da im ništa ne fali. Onaj koga ste birali zna da to nije zbog savršenosti, već suprotno od toga, ali je za vas on upravo taj gospodin savršeni. I on se neće plašiti da prizna to jer ne postavlja fasadu savršenstva, već priznaje mane i nedostatke.

7. Podstiče vas da rastete

Kako možete zajedno da "rastete" u vezi, tako morate i sami da se izdignete kao pojedinac i to je sasvim u redu. Ako vaš muškarac to i prihvata, još vas i podstiče u tome, pa vi ste ubole premiju. To je u nekim situacijama često presudno u emotivnoj vezi. Čovek za vas želi samo najbolje.

8. Tu je i kad su manje sjajne stvari

Vaš muškarac je tu i kada su neke svakodnevne stvari u pitanju, a ne samo kada zasijate. Lako je biti tu kada su uzbudljiva vremena, ali treba biti i kada ne cvetaju ruže. Ako je muškarac tu i kada obavljate i neke najobičnije stvari, onda nema sumnje da je on onaj pravi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bratislav i Milica su se ljubili 35 minuta: Oni su šampioni najdužeg poljupca na Mostu ljubavi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle