• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima 52 godine i bila je sa 28-godišnjakom: "Njegova mamica se ponaša kao ljubomorna supruga"

E. O.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od 2017. godine je slobodna i tada je otkirla da joj se dopadaju mlađi muškarci

  • 0
Kelle Mortensen Printskrin: Instagram/KelleMortensen

Razlika u godinama je tema koja često pokreće debate, ali za rijaliti zvezdu Keli to nimalo ne predstavlja problem. Keli ima 52 godine i sebe pokazuju u punom svetlu samopouzdanja, mladalačkog duha i zadovoljne majke 20-godišnjeg dečaka i dve mlađe ćerke. No, kada je počela da učestvuje u rijalitijima koji "forsiraju" razlike u godinama između parova, Keli je odlučila da se spoji sa 28-godišnjim Hoseom.

Međutim, tenzija je počela da raste, kada je Hose počeo da se šunja iz svoje kuće kako bi se sastajao sa Keli, a njegova majka to primetila. Ako se pitate, da, i njegova majka je u rijalitiju.

Hosea je dočekala poruka od njegove majke Pole sa pitanjima zašto se šunja i zbog čega dolazi kasno kući.

- Moj Hose se lako zaljubljuje i to je uvek iskreno. Neću da on bude samo zabava Keli - navodi zabrinuta mama, piše "TheSun".

Ipak, to je Keli samo dodala svom već oformljenom mišljenju o Poli.

- Mislim da je mamica Pola zaboravila da odseče pupčanu vrbcu na porođaju sa Hoseom. Ponaša se kao neka ljubomorna supruga. Mislim da je Hoseu vrlo neprijatno zbog njegove mame, jer su verovatno uvek bili bliski, ali mene to ne interesuje kada je u pitanju neko kog želim - govori ona.

Od 2017. godine je slobodna i tada je otkirla da joj se dopadaju mlađi muškarci. Slična situacija, kao ova u rijaltiji emisiji, Keli se dogodila prethodne sezone, samo što je tada ona bila na mestu majke, a njen sin, kog je dovela u rijaliti, bio je okružen ženama od 40 do 60 godina.

Keli je podelila ovo iskustvo na društvenim mrežama, govoreći da je iz ovog odnosa shvatila da joj se i dalje dopadaju mlađi, ali bi najbolje bilo da nema nekog sa čijom će se majkom takmičiti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle