• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Koga je princ Vilijam zaprosio pre Kejt Midlton?

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Vratiću se sledeće godine i venčaćemo se"

  • 0
Princ Vilijam Foto: Tanjug/AP

Princ Vilijam i Kejt Midlton naterali su svet da čeka skoro deset godina pre nego što su se verili, ali mladi princ je i ranije dao "svečanu ponudu za brak", prema divnoj anegdoti jednog kraljevskog stručnjaka.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža sada su ponosni roditelji princa Džordža, princeze Šarlote i princa Luisa. Njihovo spektakularno kraljevsko venčanje 2011. usledilo je nakon deset godina zabavljanja, koje je počelo kada se par upoznao na univerzitetu 2001.

Njihovo decenijsko zabavljanje dovelo je do ludih spekulacija o tome kada će, ako ikada, mladi princ zaprositi svoju dugogodišnju devojku, koja je u medijima dobila nadimak "Waity Katie".

Međutim, princ Vilijam je mnogo ranije poželeo da se sa jednom osobom obaveže na večnu ljubav.

To se desilo kada je imao samo sedam godina!

Kraljevski urednik, veteran Robert Džobson u svojoj knjizi "Vilijamova princeza" iz 2006. osvrće se na prinčev život iz najranije mladosti, prenosi "Express.co.uk".

Gospodin Džobson je napisao: "U stvari, Vilijam je imao svoju prvu ’ozbiljnu‘ romansu u nežnoj dobi od samo sedam godina. Bio je toliko opsednut devojčicom da je čak i predložio brak. Ova prva romansa se dogodila dok je Vilijam bio na odmoru u Balmoralu".

Kako se navodi, "osvojila" ga je devojčica po imenu Ana.

- Prvi put je video Anu Makart dok je jahao sa svojim bratom Harijem. Bacio je jedan pogled na plavooku, plavu ćerku jednog od baštovana Balmorala i bio je oduševljen. Ona ga je pozdravila i Vilijam je bio zapanjen.

Gotovo da je pao sa ponija kada mu se obratila! Ali nije se izblamirao, njih dvoje su postali nerazdvojni.

On je proveo s njom svaki dan ostatka odmora. Za nedelju dana skupio je dovoljno hrabrosti da je poljubi i pita da se uda za njega. Ona se samo nasmejala, jer šta bi drugo?

- Ali da bi pokazao da je ozbiljan, princ je rekao: "Vratiću se sledeće godine i venčaćemo se". Rekao joj je: "Tata mi je rekao da, ako poljubiš djevojčicu, moraš da se oženiš njom".

Kako tvrdi ovaj biograf, očigledno veliki fan kraljevske porodice, ova navodna epizoda u životu princa Vilijama govori mnogo i njegovom ocu.

- Ana je prosidbu shvatila ozbiljno i rekla deci ostalih zaposlenih na imanju da će postati princeza.

Izgleda da je kralj Čarls, koji nije to naučio od svog oca, ipak želeo da svojim dečacima usadi kvalitetne osobine od najranijeg doba.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Kod muškaraca "mrtva trka"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle