• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

10 godina je čekala da se osveti prijateljici što joj je ukrala ljubav: Evo zašto joj svi čestitaju na tome

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena održala lekciju svima kako na šarmantan način dati do znanja bliskoj drugarici da te je nekad povredila

  • 0
Muškarac i žena svađa Foto: Shutterstock

Ljudi su se oduševili stilom i šarmom žene koja se osvetila svojoj prijateljici za "tinejdžerski zločin" i ranu koju joj je nanela kada su bile praktično deca. Nakon što joj punih deset godina nije oprostila "krađu simpatije“ , uspela je da se osveti drugarici iz detinjstva na vrlo "sitan" mogući način, ali i da ostane dobar drug.

Ona je, kako prenosi "Mirror"  na popuarnom forumu Reddit anonimno podelila kako je njena prijateljica, kada su imale 15 godina, ukrala momka koji joj se dopadao i ljubila se pred njom, trljajući joj "so na ranu".

- Bila sam shrvana najmanje dve nedelje i zaklela sam se na osvetu - napisala je ova žena koja je strpljivo čekala svoju priliku 10 godina.

I iskoristila je! Naime, prilika joj se ukazala kada je njena školska drugarica imala intervjuisao za posao u pravnoj firmi u njihovom rodnom gradu, za koji joj je bilo potrebno da neko napiše preporuku o njenom karakteru.

- Ja sam joj napisala preporuku u kojoj je stajalo: „Osim značajnog slučaja krađe dečka sa 15 godina, verujem da je podnosilac ove aplikacije dobrog karaktera“. A onda su joj to i pročitali na intervjuu za posao - ispričala je ova žena.

Osveta Foto: Shutterstock

Pošto se konačno pomirila sa "incidentom" krađe simpatije, osvetnica se i ponosno pohvalila da je njena prijatlejica na kraju i - dobila posao.

- To je bila duhovita sitna osveta - napisao je jedan forumaš u komentarima, a drugi se nadovezao: - Osveta je jelo koje se najbolje služi sa šarmom.

Treći se čak našalio da li bi mogla da napiše i preporuku za njega.

- Sviđa mi se! Ne zameriti je veoma zdravo... a rešavanje mladalačkih zločina među vama na duhovit način je glazura vašeg odnosa - primetio je jedan od komentatora dok su je drugi  pohvalili na „prikladnoj“ osveti: - Dobro odrađen posao. Rekli ste šta ste imali, a da joj pritom niste naneli neprijatnost koja bi bila razarajuća. Veoma odmerena reakcija i prikladna u datim okolnostima.

Mnogi su se složili da postupci prijatelja, iako užasni u to vreme, nisu iznenađujući za nezrele tinejdžere od 15 godina.

- Nadajmo se da je 10 godina sazrevanja izgradilo u njoj onoliko karaktera koliko ste vi pokazali - zaključila je jedna forumašica.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle