• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Mislim da me je muž prevario sa muškarcem na muzičkom festivalu": On poriče, ona tražila pomoć stručnjaka

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ova žena ne zna šta da radi

  • 0
Žena, muškarac, prevara Foto: Shutterstock

Jedna žena (39) traži savet od stručnjaka kako da prebrodi krizu koja joj se javila u braku. Naime, ona sumnja da ju je muž (41), sa kojim ima šestogodišnjeg sina, prevario sa muškarcem na jednom muzičkom festivalu.

Kada joj se javila ta sumnja, ona ga je iskreno o tome pitala, da li je imao gej aferu, on je izričito negirao.

Ona smatra da je to osoba koju je njen muž upoznao preko grupe na društvenim mrežama. On se priključio toj grupi ljubitelja ribolova i pecanja pre nekoliko meseci. Upoznao je razne ljude, a baš sa jednim je bio možda i preterano blizak i najčešće su bili u komunikaciji.

- Moj muž je tom čoveku rekao da je biseksualac, baš kao i taj čovek i ja sam bila jako tužna što se vrlo brzo "otvorio" o svojoj seksualnosti, iako smo rekli da nećemo to tajiti - rekla je ona, prenosi "The Sun".

Vrlo brzo su krenuli pozivi i to sve u periodu posle večere i negde oko ponoći i sve češće su se oni dešavali. Taj čovek je znao da nazove njenog muža i dok se tuširao. Muž se toliko distanscirao od porodice, da je žena morala da ga podseti o odgovornosti o sinu za kog je smatrala da je počeo da ignoriše.

publika, gužva, muzika, festival Foto: Unsplash/ActionVance


Kako je došlo do njihovog upoznavanja?

Jednog dana je taj čovek rešio da kupi kartu obojici i da odu zajedno na jedan muzički festival, vrste muzike koju oni slušaju. To je značilo da ceo vikend muž ne bi bio kod kuće već sa tim neznancem. Odmah je ovu ženu prošla jeza kroz telo. Molila je ona njega da ne ide, ali je nije slušao, bio je nepokolebljiv govoreći da je to samo par dana, a ne nekoliko meseci.

Žena nije bila svoja dok se on nije vratio, sve vreme je strepela. Kada se muž vratio sa muzičkog festivala, pitala ga je kako mu je bilo, bio je zadovoljan.

- Priznao mi je da su poslednje noći spavali obojica u istom krevetu ali da se ništa nije desilo. Čak mi je muž rekao da ga taj čovek uopšte ne privlači. Ja mu ne verujem, ta priča ne pije vodu - rekla je ova nesrećna žena.

Kako je sama navela, muž je navodno rekao tom čoveku da ne želi ništa sa njim jer želi da sačuva brak, ali sumnja u tu njegovu priču i veruje da on nešto krije od nje. Sve što ova žena želi od njega jeste da bude iskren, pa šta god to bilo.

- Slomljena sam ali imam hrabro lice i lažne osmehe sve zbog našeg sina - rekla je ova žena i potražila savet od stručnjaka.

Evo šta joj je stručnjak rekao:

- Ne možete da nastavite da živite ovakvim životom. Iskreno mu recite da on nešto krije od vas i da samo želite da on bude iskren inače će u nastavku odnosa poverenje biti baš veliki problem. Sigurno je da je vaš suprug sada uznemiren i možda vas jako voli ali svojim ponašanjem vas samo povređuje. Insistirajte na tome da pomognete jedno drugom tako što ćete reći istinu - rekao je stručnjak.

Šta vi mislite o tome?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovaj vozač neće smeti ženi pred oči: Neko ga je ozbiljno osramotio

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle