• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza Dajana je pre smrti htela da se ljubi sa ovim holivudskim zavodnikom: "Moj život će se promeniti"

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza Dajana maštala je o filmskoj karijeri i o jednom od omiljenih glumaca iz Holivuda

  • 0
Princeza Dajana, Lejdi Di Foto: Tanjug/AP

Kevin Kostner je upravo otkrio da je trebalo da deli filmsko platno sa princezom Dajanom. Tokom pojavljivanja u emisiji "The Howard Stern", glumac je rekao da su trebali da snimaju nastavak kultnog filma "Telohranitelj", u kojem je glumila Vitni Hjuston. Međutim, nakon njene tragične smrti 1997. godine, film je odložen, a kraljevska porodica je to negirala.

- Postalo je pomalo ružno. Kada je Dajana umrla, otprilike godinu dana kasnije, procurilo je da smo pripremali film. Tada se kraljevska porodica pomalo okrenula protiv mene i opovrgla istinu. Vremenom je postajalo samo ružnije - govorio je.

Glumac je rekao da je čak kontaktirao sa vojvotkinjom od Jorka, Sarom Ferguson, za savet kako da se nosi sa situacijom. Pošto se upravo razvela od princa Endrjua, savetovala ga je da to pusti.

- Saro, moraš da mi kažeš ko vodi tužbu oko ove stvari, a ona mi odgovara da ne treba da pričam sa njima.  Ja sam rekao da želim, jer je to istina - istakao je.

Kostner je dodao da je Fergusonova bila ta koja je povezala glumca i Dajanu.

- Dajana mi je rekla da će se njen život uskoro promeniti. Bila je veoma slatka, upitala me da li ćemo se ljubiti na filmu. Pitao sam je da li je to što ona želi, na šta se ona nasmejala i rekla "da" - otkriva Kostner, posle toliko godina.

Kostner je kasnije saznao da je Dajana zapravo bila zaljubljena u njega. U intervjuu za "People", rekao je da ga je princ Vilijam obavestio o osećanjima svoje pokojne majke tokom sastanka pre nekoliko godina.

- Prišao je, rukovali smo se i tad je izustio "moja mama je bila zaljubljena u tebe", prenosi "Instyle".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sećate li se "osvetničke haljine" princeze Dajane?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle