• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovom momku se "uhođenje" isplatilo: Umesto da pobegne od "progonitelja", počela je da se zabavlja sa njim

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Iako zna da ju je sadašnji dečko "uhodio" pre nego što su se upoznali, njegovo ponašanje naziva šarmantnim

  • 0
Progonitelj, čovek u kolima Foto: Shutterstock

Nije retko da ljubavne priče imaju neobične početke, ali neke su prilično zabrinjavajuće. Tako je jedna žena je otkrila da ju je današnji dečko "uhodio" mnogo pre nego što su počeli da se zabavljaju, ali je ona to prihvatila i proglasila - šarmantnim ponašanjem.

Anonimna žena napisala je na forumu "Reddit" da ju je njen dečko još pre nego što su se upoznali posmatrao iz svog automobila, ali da su sada u vezi iz snova - uprkos neobičnom početku.

Da stvar bude još bizarnija, njen današnji partner je čak i "zadržao" kutiju u kojoj je sakupio njene "korišćene salvete, maramice, gumice za kosu", kao i još nekih drugih njenih stvari koje je prikupljao - pre nego što su uopšte ušli u vezu.

Ali umesto da beži glavom bez obzira od njega, ova korisnica "Reddita", kako prenosi "Mirror", pronalaženje ove "kolekcije" pripisuje njegovoj "ljubavi" i to da mu je ona "u mislima".

- Ja sam F (26), a moj dečko je M (25). On je čovek iz snova. On je snabdevač, mazi me i razmazuje me, emotivno me podržava, čini da se osećam kao da sam boginja. Sve je sjajno između nas, i mogu da nas vidim kako provodimo život zajedno - napisala je ona na forumu i nastavila: - On je bio angažovan da dizajnira veb stranicu za mog poslodavca u vreme kada sam radila u butiku za žensku odeću. Modelirala sam za brend, a je dok je pravio stranicu video moje fotografije i nije mogao da me izbaci iz glave. Kaže da su ga moje oči gledale iz ekrana.

Muškarac, uhođenje Foto: Shutterstock

Zato je otišao u prodavnicu u kojoj je radila, ne bi li prikupio više informacija o njoj od njenih kolega.

- Potom je pronašao moj instagram, zaronio duboko u njega, a onda je počeo i da sedi u kolima ispred moje prodavnice da me posmatra. Rekao mi je da je to bila samo jednokratna stvar, ali mislim da možda laže. Priznao je da drži kutiju ispod svog kreveta sa stvarima koje mi je uzeo. Beznačajni mali predmeti kao što su korišćene salvete, maramice, vezice za kosu... Stvari koje su ga podsećale na mene - ispričala je ona.

Mnogi bi ovakvo ponašanje doživeli zastrašujućim – ali ova žena je osetila da očarana ovakvim potezom nepoznatog momka.

- Moram da priznam, ovo mi je intrigantno i skoro šarmantno, on mi je tako neodoljiv. Pišem ovde da proverim da li sam izgubila razum jer se ovako osećam? - priznaje ova mlada žena i dodaje: - I ja sam pomalo uplašena, ali sam toliko zaljubljena da to zaista prevazilazi taj osećaj. Ali koliko bi moglo da se potencijalno manipuliše sa mojom ljubavlju? Mi smo i najbolji prijatelji i nikada nisam bila srećnija, ali mi treba i mišljenje sa strane.

Korisnici foruma podelili su se na oprečna mišljenja - da li je uhođenje pre njihove veze problem ili ne.

- Sada je sve u redu, ali ako ikada odlučite da raskinete s njim, postoji vrlo realna mogućnost da će vas ubiti i nositi vašu koža kao odelo - našalio se jedan korisnik aludirajući na zaplet filma "Kad jaganjci utihnu", dok je drugi dodao: - Pretpostavljam da je tanka linija između uhođenja i zavođenja. Toliko dugo vam sve funkcioniše u vezi da ne vidim štetu? Samo pazi ako planiraš da raskineš ili ako on postane iracionalno posesivan.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo parove da li smeju da razmene telefone i čitaju proruke, pred našim kamerama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle