• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tvrdi da je morala da spava sa 800 muškaraca pre nego što je pronašla "pravog": Ispostavilo se da ga već zna

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako su "srodne duše" dogovorili su se da budu u "otvorenoj" vezi

  • 0
Andrea Sunshine Foto: Instagram/andrea__sunshinee

Često je tačno da žene moraju da poljube i po nekoliko "žaba" pre nego što pronađu svog princa i srodnu dušu, ali ova žena je, čini se, shvatila previše ozbiljno svoju potragu.

Bodibilderka Andrea, koja je na mrežama poznata kao "Sunshine", otkrila je da je spavala sa preko 800 ljudi pre nego što je konačno pronašla pravog partnera koji joj po svemu odgovara. A, kako kaže, nakon razvoda, uživala je u procesu zabavljanja dok je bila u potrazi za svojim savršenim ljubavnikom.

A nakon što je "ispratila" 800 ljudi, ova super "fit baka" konačno je srela tajnog obožavatelja sa mreže, samo da bi saznala da je u pitanju bivši prijatelj kojeg je poznavala dugo vremena. Ova 54-godišnjakinja je otkrila da se njen partner godinama skrivao iza tajnog onlajn profila, diveći joj se izdaleka sve dok nisu odlučili da izađu na sastanak, kada konačno shvatila ko je on.

- Osoba koja se pojavila bila je stari prijatelj kojeg dugo nisam videla - objasnila je Andrea iz Londona, kako prenosi "Mirror"- Veza je bila toliko jaka da smo i danas zajedno, a delimo istu kuću. On zna sve o mom životu i voli me baš takvu kakva jesam.

Ispostavilo se da je tajanstveni čovek Halvor Langslet, čovek kojeg je upoznala na takmičenju u bodibildingu 2015. Razvili su svoju vezu, ali su se složili da je drže "otvorenom".

- Odlučili smo da imamo otvoren odnos dok se bolje upoznamo, a on je otvoren da pristane na sve što bih želela da istražim, ukoliko sve zna - otkriva ona.

Nakon razvoda, "Sunshine" je rekla da je izbegavala da ima ozbiljnu vezu neko vreme i da je želela da se fokusira na samorazvoj i rast. Ona je danas životni trener i fitnes influenserka.

- Do sada se nismo suočili ni sa kakvim problemima poput eksplicitne ljubomore, niti sa ozbiljnim svađama. Samo nekoliko različitih tačaka gledišta. Poteškoće su deo procesa. Kada delite istu kuću iz dana u dan, to može biti veoma izazovno. Ali dovoljno smo zreli da komuniciramo sa puno poštovanja i oboje želimo iste stvari, imamo mnogo toga zajedničkog, što nam olakšava. U budućnosti želimo da rastemo zajedno, da budemo srećni i voljeni, koliko god smo zaslužili - objasnila je ona.

Naravno, kako zaključuje, sada moraju i da nadoknade "izgubljeno vreme" koje su propustili. Kako kaže :"Život je prekratak, pre svega treba da imamo zadovoljstvo.“

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle