• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njen verenik je ubica, ali misli da je pravi izbor za nju i njenu ćerkicu: "On je moja ljubav iz detinjstva"

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Voleli su se još u detinjstvu, a sada ona verno čeka da mu se "promeni sudbina"

  • 0

Svi se rado sete ljubavi iz tinejdžerskih dana, a ako se one obnove kasnije u životu, često ih tumačimo kao prave ljubavi. Nešto drugačija verzija ovakvih ljubavnih scenarija zadesila je i Ket, ženu koja redovno snima za "Tiktok" nove perike, spremanja za izlazak, vreme koje provodi sa ćerkicom, ali i priče o svojoj vezi.

Naime, Ket je svog verenika Lejzija, kog naziva Lepi Riki, upoznala kada su imali 13 godina. Kako prepričava, još tada su se sviđali jedno drugom. Lejzija je put odveo u sirotište, iz kog je otišao u starateljsku porodicu. Bili su u kontaktu još nekoliko godina, a onda je svako krenuo svojim putem.

Kako kaže, imao je ponudu da profesionalno igra fudbal, ali je njegova sudbina otišla u drugom smeru. Vreme je provodio zarađujući za porodicu, ali i družeći se sa sumnjivim ljudima iz kraja. Jednom prilikom na žurki, Lejzi je upucao dva čoveka, usmrtivši jednog i zadajući teške povrede drugom. Kako dalje prepričava Ket, ona veruje da ga je "prijatelj izdao i namestio mu ubistvo".

Lejzi je osuđen na doživotnu kaznu plus 35 godina za nanošenje težih povreda drugom čoveku. No, nakon što je osuđen, uspeo je da preko "Fejsbuka" stupi u kontakt sa Ket, kada ju je pronašao na mrežama. Ket je bila oduševljena time i shvatila da su oni "suđeni jedno drugom" i da ju je on "oduvek voleo". 

Kako piše "Mirror.co.uk", počeli su da se zabavljaju i ubrzo verili. Na svom "Tiktoku" često snima pozive sa njim i kako jedno drugom iskazuju ljubav. Iako je on osuđen na doživotnu kaznu, ona pominje da čvrsto veruje da će izaći iz zatvora i "konačno biti sa njom i njenom ćerkom", jer se zakon promenio i ukinuo doživotnu kaznu.

@katcsosaucyxo Replying to @🧛🏼‍♀️ #greenscreen ♬ original sound - Kat Tha Brat

- On je osoba koja je spremna na sve za svoje najbliže. On je tako divan. Rekao mi je da će ostariti i umreti u zatvoru i to vam govori dovoljno o tome koliko se on ne plaši svoje sudbine, kakva god daje. Hrabar je, a ja ga ubeđujem da će pravda i njega pogledati, jer ga je drug izdao - navodi ona u jednom snimku.

Što se njene male ćerke tiče, Ket ne smatra da je ikakav problem to što se zabavlja sa ubicom. Ona navodi da on stalno pita za nju i da je to još jedan "dokaz" koliko on brine.

Kada pojedini korisnici ove mreže pokušavaju da je "upoznaju" sa realnošću u komentarima, Ket se ne da. Na komentare koji osuđuju njenu vezu svađalački odgovara i brani svog zatvorenika.

- Mnogi navode da me iskorišćava zbog para. To nema smisla, jer on meni šalje novac. Takođe mi govore da mu ja nisam jedina, ali ja znam da jesam. On je moja ljubav iz detinjstva - rekla je u emisiji "Ljubav ne sudi".

Na veliko iznenađenje, ispod njenih videa se nalaze mnogi komentari koji su puni podrške za Ket i koji hvale nju, njenu vezu i njeno majčinstvo.

- Bravo! Podseća me na ljubavnu priču 90-ih 

- Ne daj se Ket. To je prava ljubav.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle