• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Domaćica se hvalila luksuzom svog verenika: Sada radi dva posla za minimalac i upozorava žene

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ne radite ovo", govori ona

  • 0

Rouz Dejvis je devojka koja je snimila video i pokrenula diskusiju na mrežama na račun svojih životnih odluka.

Naime, Rouz ima 28 godina i dok je bila u vezi sa bivšim verenikom, često se hvalila svojim luksuznim životom na društvenim mrežama. Kako je pre navodila, kvalifikovana je da radi određene poslove, ali je više uživala da kuva i čisti za njenog verenika, koji je glavni izvor prihoda, Harija.

Često joj je poklanjao skupe poklone, dizajnerske torbe i garderobu poznatih modnih brendova, a iako je kuvala, često su obilazili skupe restorane i luksuzne destinacije. Kako kaže, verovala je da je živela san snova. 

Ipak, Rouz je vremenom primetila da nisu "kompatibilni" i odlučila da svoju bajku privede kraju. Raskinula je sa njim nakon dve godine. 

Od para do predmeta - nije joj ostalo ništa. Morala je nekako da "stane na svoje noge", pa je odlučila da se zaposli. Međutim, sa jednom platom i to minimalnom, nije mogla da priušti sebi apsolutno ništa. Sticajem okolnosti, počela je da radi dva posla za minimalnu platu.

- Bila sam domaćica i kažem vam, nemojte to da radite. Sada se trudim da konačno stanem na svoje noge i stvorim sebi život. Radim dva posla za minimalac. Kupila sam neki korišćeni kauč za 30 dolara. Ovo je zaista teško, pogotovo za nekog poput mene ko nije radio dve godine i uživao u luksuznom životu.  Znam da će mi mnogi reći kako su mi ukazivali na to da treba da imam svoj novac, ali tako je kako je - navodi ona.

@rosedavisx It really went riches to rags #sahf #stayathomegirlfriend #sahw #sahm #stayathomefiance #fypシ゚ ♬ original sound - Rosedavisx🌹

Neko u komentaru ju je upitao kako to da nije uspela da uštedi od novca koji joj je verenik davao, a ona je odgovorila kako nije mogla, jer joj je Hari davao tačno onoliko koliko joj je bilo potrebno za nešto. 

Naglašava da se stalno bori da se samostalo izdržava i da je vrlo teško, ali da je konačno naučila koliko je važno biti nezavisan i imati svoje prihode. 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle