• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bili su u braku 14 godina, a onda je priznao da voli muškarca: Kako je reagovala bivša žena Ralfa Šumahera?

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vesti o Ralfovoj istopolnoj vezi stižu skoro deceniju nakon što se razveo od bivše supruge Kore Brinkman 2015. godine

  • 1
Ralf i Kora Foto: Juergen Tap / imago sportfotodienst / Profimedia

Ralf Šumaher je u vezi sa svojim poslovnim menadžerom, što je i sam potvrdio bivši vozač Formule 1 i brat sedmostrukog svetskog šampiona Mihaela, objavivši da je u ljubavi sa muškarcem u objavi na društvenim mrežama u nedelju.

Ralf (49) podelio je sliku sebe i drugog muškarca kako zagrljeni gledaju zalazak sunca nad okeanom, uz dirljivu poruku koja je glasila: "Najlepša stvar u životu je kada imaš pravog partnera pored sebe sa kojim možeš sve podeliti".

Iznenađujuće saopštenje bivšeg vozača koji je postao preduzetnik naišlo je na bujicu čestitki i dobrih želja navijača i članova zajednice motosporta.

Ali nemačka glumica Karmen Gajs, bliska prijateljica para, otkrila je da je Ralf već bio u vezi dve godine sa Etjenom i otkrila kada su se zaljubili.

- Upoznali su se u Monaku. Ralf živi u Salcburgu sa svojim sinom, Etjen živi u Nici. Ali njih dvoje su prilično često zajedno - rekla je, dodajući da su njih dvojica "senzacionalno srećni" i da "nikada nisu imali svađu ili spor oko nečega".

Sa bivšom i dalje u dobrim odnosima, a i sin je ponosan na oca

Vesti o Ralfovoj istopolnoj vezi stižu skoro deceniju nakon što se razveo od bivše supruge Kore Brinkman 2015.

Par je bio u braku 14 godina, venčali su se 2001, a imaju i sina Dejvida, koji je juče na društvenim mrežama podelio podršku svom ocu.

- Veoma sam srećan što si konačno našao nekoga sa kim se zaista osećaš udobno i sigurno, bez obzira na to da li je  muškarac ili žena - napisao je 22-godišnjak, koji je i trkač.

- Ja sam 100 posto uz tebe tata i želim ti sve najbolje i čestitam - dodao je sin.

Kora, koja sada ima 47 godina, imala je sopstvenu trkačku karijeru, vozeći u raznim klasama i šampionatima, a takođe je izgradila zasebnu karijeru u šou biznisu kao Plejboj model, televizijska voditeljka i glumica.

Ralf i Kora Foto: Juergen Tap / imago sportfotodienst / Profimedia

Kako se navodi, par je i dalje vrlo blizak, Ralf je podržao i njen ulazak u jedan rijaliti, a navodno je Kora znala za njegovo seksualno opredeljenje, čak je to i bio povod za razvod.

Najpoznatija je po tome što je nastupala u nemačkim televizijskim programima kao što su Top of the Pops, Mareinhof i Alarm Fur Cobra 11 - Die Autobahnpolizei, a nakon razvoda od Ralfa pokrenula je profil na platformi za odrasle "OnlyFans".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ljubav cveta, uparili stajlinge: Nikolija i Relja konačno zajedno u javnosti, povod je divan

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Samo rokaj

    15. jul 2024. | 19:55

    Veli sin: Tata, drago mi da si srecan bilo da je u pitanju druga zena ili musksrac, konj, krava, pas, koza, ovca, kokoska......

    Podelite komentar