• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čuvena Brenda se razvela nekoliko sati pre smrti: Bio joj je podrška u bolesti, a onda je usledila afera

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vlasti su zahtev za razvod odobrile posthumno, tek nakon njene smrti, što je veoma redak potez u pravnom sistemu

  • 0
Shannen Doherty Šenon Doerti Foto: Instagram/theshando

Šenon Doerti preminula je u subotu, u 53. godini života, nakon hrabre devetogodišnje borbe sa rakom. Njen brak sa profesionalnim fotografom Kurtom Isvairenkom raspao se 2023. godine, nakon što je optužen za preljubu sa svojom agenticom.

Doerti i Kurt su se zabavljali od 2008, a venčali su se 2011. godine. Glumici je ovo bio treći brak po redu. Godine 2016. je govorila o njegovoj neizmernoj podršci.

- Izazov je voleti kroz tugu, bolest, neizvesnu budućnost. Teško je osećati se privlačno i lepo kada prolaziš kroz hemioterapiju i stoga je izazovno dozvoliti nekome da te voli. A ovde smo, jači nego ikad - preneo je "Usmagazine".

Međutim, nakon glasina o aferi, Šenon je objavila besnu objavu u kojoj je navela da želi da je mediji puste da se bori sa pravim neprijateljem - rakom.

- Umorna sam. Kao da iscrpljenost zbog borbe protiv četvrtog stadijuma raka nije dovoljna, moram da se borim protiv odvratnih, ljigavih medijskih publikacija. Rekli smo im da priča nije istinita kada su poslali ovaj imejl mom publicisti i, da budem iskrena, to se nikoga ne tiče osim mene. Čovek bi pomislio da će imati dovoljno ljudskosti da me ostave da se borim sa mnogo većim problemima. Dajem poslednje upozorenje ovakvim publikacijama... Apsolutno ću vas tužiti. Ići ću za svima koji imaju „izvor“ o kojem ne vrše dužnu proveru. Prestanite da pišete o meni. Prestanite da širite svoje dezinformacije. Zarađujte za život na pošten način. Nemojte to činiti na moj račun jer mi ponestaje strpljenja; posvetiću energiju da vas ućutkam jednom zauvek.

- Većina nas glumaca je u ovom poslu da bismo doneli radost sebi i drugima. To vam ne daje dozvolu da nam stavljate metu na čelo, zaslužujemo privatnost kao i svi drugi. Veoma bih volela da iskoristim svu energiju koju imam dok vodim najtežu borbu u svom životu - napisala je.

No, čini se da "gde ima dima, ima i vatre", jer je Šenon insistirala da se papiri za razvod braka potpišu samo nekoliko sati pre njene smrti. Da li je u pitanju zaštita imovine ili zaštita principa - nikada nećemo saznati. Vlasti su ovaj zahtev odobrile posthumno, tek nakon njene smrti, što je veoma redak potez.

U dogovorenom sporazumu koji je podnet u petak, Doerti je zadržala kuću u Kaliforniji, sliku Salvadora Dalija, nekoliko automobila i svu zaradu od njene glume. S obzirom na to da nije imala dece, još nije jasno kome će pripasti njena imovina, prenosi "Uk.news".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Karleuša otkrila: Sa Duškom sam u fazi sporazumnog razvoda

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle