• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zaljubila se u momka onlajn i na prvom sastanku je shvatila da je visok 130 centimetara: Sada žive od toga

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Par trpi brutalne komentare i zlostavljanje na internetu zbog ogromne razlike u njihovim visinama i zarade koju imaju od svojih videa

  • 0

Nekad je ljubav slepa, a nekada je i prilika. A sudeći prema Zakii i Robu, nema ničeg lošeg ni u tome da bude - oboje.

Ovaj par se upoznao pre pet godina preko "Fejsbuka", a njihova veza je procvetala dok su međusobno komunicirali preko video-četova. Međutim, tek kada se par prvi put sreo, Zakia (koja ima 167 centimetra) je otkrila da je Rob visok svega 130.

- Nije imao sliku na profilnoj i stalno je forsirao priču da nije tip koji mnogo priča o sebi pre nego što se dobro upoznamo. Kasnije sam mu dala šansu i on me je pitao "šta najviše volim". Rekla sam mu da volim novac - iskreno je ispričala Zaki u serijalu "Ljubav ne sudi", kako prenosi "Mirror".

Rob je posle toga došao do njene kuće u velikom kamionu i dao joj 1.000 dolara na njihovom prvom sastanku.

- To nije bila ljubav na prvi pogled jer mi još uvek nije rekao svoju visinu. Visina je i dalje bila šokantna. Zajedno smo šest godina, imali smo uspona i padova. Odnosi nisu savršeni i definitivno smo imali neke teške faze - priznaje Zakia.

Rođen sa osteoartritisom, Rob je kao dete morao da nosi protezu na nogama.

- Viđala sam mnogo različitih parova na društvenim mrežama sa invaliditetom ili razlikom u visini, tako da sam jednog dana pomislila 'ajde da se snimimo, što se njemu u početku nije dopadalo, ali mi je dozvolio da napravim par videa i tako je nastao naš "TikTok" - ispričala je Zakia.

Međutim, par je često na meti pitanja poput da li je Rob zapravo njen sin i komentara da je ona u vezi samo zbog online slave i novca. Zakia, međutim, tvrdi da zna da su komentari zluradi i da je ono što njih dvoje imaju prava stvar.

- Samo želimo da pokažemo ljudima da se zabavljamo. Ovo je ono što mi stvarno radimo u životu, a možda drugima izgleda kao da lažiram, ali ovo je naša svakodnevica. Zabavljamo se, svađamo se, igramo se, to je naš život. A samo zato što je niži od mene drugima deluje da je sve ovo lažno - kaže ona.

Rob, sa druge strane, priznaje da je deo njihove svesne odluke da emituju na "TikTok-u" zato što Zakia "želi da bude poznata", a  on "želi novac", ali isto tako tvrdi da se stvarno iskreno vole.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta ljudi šta misle o OnlyFansu: Neki su pretpalnici, neki misle da je to za devojke niskog morala

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle