• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zario joj nož u srce: Nije se pojavio na njenom 55. rođendanu, a sad je uradio nešto još gore

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na slici je nova "muška pećina" Bena Afleka od 20,5 miliona dolara u mestu Pacific Palisades - koja je, kako prenosi insajder, solo potez i "konačna uvreda" prema Dženifer Lopez nakon što je propustilo njen 55. rođendan

  • 0
Ben Afle kuća vila i  i Dženifer Lopez Foto-kolaž: Celeb Aerial / BACKGRID / Backgrid USA / Abaca Press/Profimedia

Usred glasina o razvodu, iznenadna Ben Aflekova kupovina vile vredne 20,5 miliona dolara, čini se, bila je poslednji "ubod u srce" njegovoj supruzi Dženifer Lopez.

Aflek (51) i Lopezova (55), koji su se venčali u julu 2022, mesecima se nisu pojavili nigde zajedno, ali kako tvrdi insajder, dok je pevačica obeležavala svoj 55. rođendan, glumac je sebi kupio novu kuću, nakon što je napustio bračni dom. I to samo jedan dan nakon što je Džej Lo obeležila svoj rođendan.

Dom ima pet spavaćih soba i šest kupatila, kao i zasebnu porodičnu sobu, dnevni boravak, garderobere, prostoriju za medije, sobu za vežbanje, gostinjsku kuću i više sadržaja tipičnih za kuću vrednu desetine miliona dolara.

- Benova odluka da se preseli u svoj dom je konačna uvreda - izjavio je insajder koji poznaje par, kako prenosi Daily Mail.

Ben Aflek kuća vila Foto: Celeb Aerial / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovakav razvoj događaja je do sada najjači znak da Aflekov brak sa Dženifer Lopez (55) definitivno ide ka razvodu. Oni su nedavno razdvojeni proveli i svoju drugu godišnjicu braka.

I dok je Lopezova ostala da živi u njihovoj bračnoj kući, Aflek se preselio u kuću koju je plaćao 100.000 dolara mesečno, a koja je udaljena samo nekoliko minuta vožnje od kuće u Brentvudu njegove bivše žene Dženifer Garner. On i Garner (52) bili su u braku od 2005. do 2018. i imaju decu Vajolet (18), Fina (15) i 12-godišnjeg Semjuela.

Izveštaji o bračnim nevoljama Aflekova i Lopezove počeli su da kruže u maju nakon što par nije viđen zajedno još od kraja marta.

- Već se iselio i verovatno će morati da prodaju kuću iz snova koju su tražili dve godine. Oni nikada neće prestati da se vole, ali ona ne može da ga kontroliše, a on ne može da promeni nju. Nema šanse da je to moglo da potraje - rekao je tada zajednički prijatelj.

Sada su Dženiferova i Aflek stavili svoj dom na Beverli Hilsu na prodaju za 68 miliona dolara ranije ovog meseca, nakon što su prošlog maja kupili imanje za 60 miliona dolara, ali do sada nisu našli nijednog neposrednog kupca.

U međuvremenu, Lopezova je trenutno u Njujorku, nakon što je nedavno proslavila svoj 55. rođendan u Hamptonsu. Nakon što je organizovala žurku na temu Bridžertona, na kojoj Aflek nije bio prisutan, Lopez se zahvalila svojim fanovima na njihovim rođendanskim porukama u objavi na svom Instagram nalogu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Džej Lo privatnim videom čestitala rođendan Benu Afleku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle