• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džej Lo se zahvalila fanovima na rođendanskim čestitkama: "I dalje se osećam kao ista devojka na početku"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poruku je pratila veoma vesela i upečljativa fotografija preslatke i mladolike Džej Lo u pidžami

  • 0

Dženifer Lopez je napunila 55 godina pre tri dana, a danas je na njenom "Instagram" nalogu osvanula poruka zahvalnosti svim fanovima koji su joj čestitali "veliki dan". Poruku je pratila veoma vesela i upečljativa fotografija preslatke i mladolike Džej Lo u pidžami, uhvaćena kako smeje u kadru između velike bele torte i znaka na kome piše "srećan rođendan".

U emotivnoj poruci povodom svog 55. rođendana, koji je provela bez supruga Bena Afleka, sa kojim je u bračnim razmiricama i kako se spekuliše pred razvodom, diva se zahvalila svim fanovima na neverovatnoj podršci, porukama i neočekivanom bilbordu koji je osvanuo na Tajms skveru u Njujorku.

Poruku prenosimo u celosti:

"Gledala sam celu predhodnu noć i jutros sve vaše rođendanske želje, prelepe video-snimke i postove iz celog sveta. Smejala sam se, smeškala, prolila suze, a kada sam videla bilbord na Tajms skveru, bila sam potpuno preplavljena. Zaista imam najbolje, najneverovatnije fanove na svetu. Nikada ne bih mogla da opišem koliko sam dirnuta ili koliko se osećam neverovatno blagosloveno što ste svi vi deo mog života. Hvala vam punoooo.

Teško je poverovati da smo sve ovo vreme proveli zajedno. Smešno je dok sedim ovde i razmišljam o najneobičnijem putovanju, i dalje se osećam kao ista devojka na početku, tako puna energije i hrabrosti, tako spremna da preuzme ceo svet spolja, a opet tako nežna, krhka i ponekad uplašena, ali uvek pun ljubavi iznutra.

Imam toliko ljubavi za vas. Želim da znate na moj rođendan da ste vi moj najveći poklon. Pored moje porodice i prijatelja, uvek ste bili uz mene u dobrim i teškim vremenima. Uvek mogu da računam na vas. I želim da znate da uvek možete da računate na mene. Hvala vam na brizi, razumevanju, odanosti i što je najvažnije ljubavi.

Hvala, hvala, hvala…

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Džej Lo privatnim videom čestitala rođendan Benu Afleku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona