• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sandra Bulok spremna za novu ljubav godinu dana posle tragedije?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fanove je obradovala vest povratka glumice na velika vrata

  • 0
Sandra Bulok, Brajan Randal, Sandra Bullock, Bryan Randall Foto: FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia

Prošlo je godinu dana od tragedije koju je zadesila glumicu Sandru Bulok, kada je njen dečko Brajan Randal preminuo u 57. godini.

Sandra je sa njim provela osam godina u vezi, a iz javnosti se povukla nakon što je ovaj fotograf izgubio borbu od ALS-a, amiotrofične lateralne skleroze, neurološke bolesti koja utiče na nervni sistem i izaziva oslabljenje mišića i remeti fizičke funkcije.

Vreme koje nije provodila pred očima sveta, iskoristila je da provede sa svojim najbližima, uključujući njenu decu Luisa (14) i Lejlu (11). Godinu dana od gubitka, Sandra se vraća na snimanja, ali i pred otvorena vrata za ljubav.

Da li se ponovo javlja nada za zaboravljene emocije prema Kijanu Rivsu?

Ne samo da se najavljuje snimanje sa Nikol Kidman, ali i da će im se pridružiti kolega Kijanu Rivs. O Kijanu i Sandri pisalo se i ranije, kada su oboje u različitim intervjuima priznali da su bili zaljubljeni jedno u drugo na snimanju filma "Brzina". Međutim, godinama kasnije, kada je konačno sve priznato javno, već su osećanja ostala kao lepa uspomena. Mnogi fanovi su priželjkivali spoj njih dvoje, ali do toga nikada nije došlo.

Jedan blizak izvor glumice, otkrio je "Us Weekly" da je Sandra nakon što je napunila 60 godina 26. jula, spremna da ponovo prigrli život i nove stvari koje dolaze. Kao što pamte fanovi, na promociji jednog filma 2022. godine, Sandra je najavila pauzu od javnosti na "neko vreme, da bi bila sa decom", no, najverovatnije ga je iskoristila i da pazi na partnera.

Sandra Bulok, Brajan Randal, Sandra Bullock, Bryan Randall Foto: 247PAPS.TV / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Takođe, ova osoba navodi da je ovo bio "najteži period za Sandru i da se sa ovolikom boli nije ranije borila". Ali, takođe je dodato da nije bila sama, već je imala punu podršku prijatelja, porodice i bliskih koleginica, kao što je Dženifer Aniston. Svako ko je izgubio nekoga bliskog na bilo koji način, shvata koliko je važno imati ljude oko sebe koji će zagrliti svu bol koju osećate, ali i pustiti vas da tugujete, patite i plačete - jer, nekada je to najpotrebnije posle gubitka.

Takođe, "Perezhilton" otkriva i da je Sandra Bulok "otvorena za mogućnost zabavljanja", ali da je i dalje u procesu oporavka od svega.

- Održava sećanje na Brajana i fokusira se na sebe i svoju porodicu - kako dodaje njihov izvor.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle