• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvo je krio, a sad mu je prelepa Marija najveća podrška: Za Alkarazovu devojku kažu da je ista Nadalova žena

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Imaju jednu vrlo važnu zajedničku strast

  • 0
Alkarazova devojka i Karlos Alkaraz Foto-kolaž: Instagram/@mariaaagimenezz, Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković je uspeo da uđe u veliko finale Olimpijskih igara, gde će se za zlato boriti protiv Karlosa Alkaraza iz Španije, koji je ujedno i njegov najveći rival na čitavom turniru.

Dok Jelena, Tara i Stefan bodre Novaka, pitanje je da li će se u loži protivnika pojaviti jedna zanosna Špankinja.

Dok Alkaraz nastavlja da privlači pažnju ljubitelja tenisa i stručnjaka, i dok mnogi predviđaju svetlu budućnost mladom španskom igraču, pored njegovih veština na terenu, navijači širom sveta su se podjednako zainteresovani za privatni život superzvezde. Posebno im je zanimljiv njegov ljubavni život i mnogi žele da saznaju - ko je devojka Karlosa Alkaraza?

Mladom Špancu srce je osvojila prelepa koleginica Marija Gonzales, koja je ujedno i njegov vatreni navijač. Usamljenom teniseru je ova lutkica osvojila srce 2021. i zalečila mu duševne rane. Kako je Karlos jednom prilikom za "Vogue" pričao, 18 meseci nije imao devojku, te je morao da poseti i psihologa.

- To je komplikovano kad nikad niste u istom mestu. Teško je naći osobu koja će deliti stvari sa vama ako ste uvek u drugom kraju planete - rekao je Alkaraz tada, a onda se desio preokret.

Marija je rodom iz Mursije i na svom "Instagram" profilu redovno deli fotografije i snimke sa teniskog terena, a obožava i ples i igra za Teniski klub Mursija, pravo tu je i sam Alkaraz napravio prve korake. Marija, koja je iz Alkarazovog rodnog grada Mursije, u Španiji, studentkinja je prava na Univerzitetu u Mursiji.

Tokom svoje veze, kako se priča, par je odlučio da svoj ljubavni život drži dalje od očiju javnosti. Međutim, fanovi su uspeli da im uđu u trag kada se na teniserovom "Instagram" profilu pojavio snimak na kojem se njih dvoje grle.

Zanimljivo je da Marija na društvenoj mreži "Instagram# nema veliku popularnost za razliku od većine devojaka ili supruga sportista koji su na sličnom nivou.

Tamo je "prati" 15.000 ljudi, koji mogu da vide da je Marija ljubitelj plaža, plesa i tenisa. Sadržaj ne postavlja toliko često i nije influenserka, iako ima i "TikTok", ali to ne znači da neće postati, posebno ako u obzir uzmemo rastući uticaj njenog dečka.

@mariaaagimenezz Formenteraaa🏝☀️ @Pilar Perez Fernandez @OYSHO ♬ Formentera - Aitana & Nicki Nicole

U španskim medijima Marija ponekad je zovu i Ćiska - po Rafinoj supruzi i ljubavi od rane mladosti, Mariji Franćiski Pereljo, za koju navode da neodoljivo liče.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Visinske pripreme!" Gagi Jovanović se uz Užičko kolo, u trenerci Srbije, obraća Noletu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle