• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Godinama nije izašao iz kuće, borio se sa mentalnim problemima, a onda je upoznao nju: Slave 14 godina braka

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve tri godine zabavljanja Vilijams je bio na odvikavanju i pauzi tokom karijere, a Ajda ga je podržavala na svakom koraku

  • 0
Robi Vilijams sa ženom Robi Vilijams sa ženom; Foto: Profimedia/Backgrid UK

Robi Vilijams i supruga Ajda Fild obnovili su svoje bračne zavete kako bi obeležili 14. godišnjicu braka.

- Veoma sam, veoma zahvalan. Zahvalan sam na sada. Nisam na budućnosti, tad ću biti umoran i pod stresom.

Iskre su prvi put poletele kada se par upoznao na zabavi 2006. godine, jer ih je "namestio" zajednički prijatelj. Vilijams je u svojim memoarima "Reveal" napisao:

- Guglao sam je, očigledno je bila veoma privlačna. Ali sam takođe uzimao mnogo tableta koje su me činile asocijalnim. Tako da smo imali planove, ali sam ih otkazivao. Ostavljao sam joj poruke danima, nedeljama, kasnije, i to ju je nasmejalo. Planirali smo da se nađemo. Ali nisam izlazio iz kuće, pa je morala da se nađe sa mnom tamo, što ju je malo prestrašilo - rekao je.

Na prvi mah, Ajda i Robi nisu imali zajedničke teme, te je ona zatražila da je vrati nazad na zabavu. U kolima su se opustili, pomislivši kako mogu biti bar prijatelji, i tad se rodila jaka hemija.

Prve tri godine zabavljanja Vilijams je bio na odvikavanju i pauzi tokom karijere, a Ajda ga je podržavala na svakom koraku.

Vilijamsovi su se venčali u svojoj kući u Los Anđelesu na tajnoj ceremoniji 7. avgusta 2010. godine, na kojoj su njihovih osam pasa preuzeli uloge deveruša. Tada su ceremonijom venčanja iznenadili 60 članova porodice i bliskih prijatelja.

Ove godine par je šokirao sve u šou-biznisu kada su se našalili na račun nedostatka intimnosti, rekavši: „Nema seksa posle braka“.

- Imala sam 27 godina kada sam se smuvala sa Robijem. Sada imamo četvoro dece. Različite stvari zauzimaju centralno mesto. Ne cepamo jedno drugom odeću do šest ujutro - dodala je Ajda.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Četvrt veka ljubavi: Sergej Ćetković pleše sa suprugom za godišnjicu braka

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle