• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zaprosio devojku posle 10 godina veze i njen odgovor ga je zgranuo: "Kome toliko treba da odluči da se oženi"

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo bi trebalo da bude jedan od lepših trenutaka u životu emotivnog para

  • 0
Prosidba, veridba Foto:Pixabay

Veridba je bezvremenski klasik i tema je o kojoj može da se priča pa čak i godinama posle venčanja. Međutim, kada muškarac napravi plan, nije nužno da on mora biti savršen. Očekuje se uvek faktor iznenađenja, a ovom dečku se upravo to i dogodilo.

Jedan dečko je podelio svoje iskustvo na Reditu, kako je prošla njegova ideja da zaprosi devojku.

- Zaprosio sam devojku sa kojom sam u vezi 10 godina i ona mi je samo rekla da sam previše čekao i da sam zakasnio. Bio sam tako uzbuđen pred sam čin i kada sam kleknuo, izgledala je kao da će zaplakati. Međutim, rekla mi je da ne treba da se venčamo. Kada sam je pitao zašto, rekla mi je nešto u stilu "da mi je trebalo 10 godina da odluči da li je prava žena za mene i da je za nju to predug period" - izjadao se ovaj dečko.

Istina, nije ona tu ništa slagala. Zaista je on tu uprskao stvar i jasno mu je zašto ne želi da mu bude žena. On je sada u nedoumici.

Neki od komentara ispod snimka bili su i da li su nekad pričali o braku i da li su došli do te teme.

"Njen odgovor dovoljno govori, prema njoj, ona mu nije mnogo značila pa mu je trebalo 10 godina da odluči da je oženi", bio je jedan od komentara.

prsten, prosidba Foto: Shutterstock

Da li postoji pravo vreme za veridbu i koliko je vremena potrebno da prođe u vezi dvoje ljudi. Stručnjak za odnose Rian Kivic kaže da tehnički ne postoje "pravila", ali da veridba može biti prekretnica za mnoge parove.

- Za većinu to označava čvrstu posvećenost, nameru da ostatak života provedu zajedno i obično je odskočna daska ka braku koji se čini prilično formalnim. U današnjem svetu, neki ljudi će se veriti i odlučiti da se nikada ne venčaju i to ne možemo da pretpostavimo - rekao je stručnjak.

Ali šta se dešava kada jedan od partnera, uglavnom muškarac, nije spreman da klekne pred svoju izabranicu, piše "Metro".

Prema rečima stručnjaka, takve osobe možda "predviđaju sledeći korak ali nisu sigurni da li žele brak u budućnosti" ili im treba više vremena da istraže ovaj odnos. Ukoliko je to slučaj, onda bi partneri trebalo da razgovaraju o "dubljim problemima" koje imaju, a očigledno je da imaju.

Šta vi mislite o ovome?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Gojko je zaprosio svoju devojku ispred helikoptera: Najlepša slika današnjeg "Granita"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle