• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Objavljeni sudski papiri za razvod Džej Lo i Bena: Ovo će podeliti, a ko je u većem riziku da ostane bez para?

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bez predbračnog ugovora!

  • 0
Dženifer Lopez i Ben Aflek,  Ben Affleck and Jennifer Lopez, kuća vila Foto: Stewart Cook, HiltonHyland/Grosby Group/Profimedia

Dženifer Lopez podnela je zahtev za razvod od Bena Afleka posle dve godine braka bez prisutnog advokata. Džej Lo je u utorak podnela papire Višem sudu u Los Anđelesu.

Stručnjaci za odnose kažu da Dženifer možda nije uključila advokata zato što ona i Ben "nemaju oko čega da se raspravljaju."

Svet nije mnogo iznenadila informacija da se Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode jer se o tome šuškalo poslednjih meseci, a prema dokumentima do kojih je došao američki "TMZ", par navodno nije imao predbračni ugovor, zbog čega je sva zarada koju su ostvarili tokom dve godine braka klasifikovana kao "zajednička imovina".

Objavljena je kompletna sudska dokumentacija.

Prema "Celebrity Net Worth", Džej Lo prikupila je neto vrednost od oko 400 miliona dolara tokom svoje karijere duge tri decenije.

Karijeru je započela kao plesačica, debitujući na televiziji kao "Fly Girl" u skeč humorističkoj seriji In Living Color 1991. Kasnije je stekla slavu vodećim ulogama u filmovima kao što su Selena, Anakonda i "Out Of Sight". Osim glume, ona je i pevačica, a poznata je i po tome što je svojim albumom "J.Lo, This Is Me... Then, Rebirth" i ostalim izdanjima dala brojne hitove muzičkoj industriji.

Njeni drugi poduhvati uključuju lajfstajl brend, kozmetičku i modnu liniju, parfeme, produkcijsku kompaniju i dobrotvornu fondaciju.

Sa druge strane, procenjuje se da Aflek, koji je u industriji bio oko četiri decenije, ima neto vrednost od 150 miliona dolara. Većinu svog bogatstva stekao je snimanjem filmova i kao glumac i kao producent.

U junu su glasine o razdvajanju postale čvršće kada je Ben Aflek stavio njihov dom na prodaju. Nakon toga je Ben kupio kuću od 20,5 miliona dolara u Los Anđelesu.

Jedna od glavnih stvari o kojoj će Dženifer Lopez i Ben Aflek morati da se dogovore jeste kuća od 60,85 miliona dolara na Beverli Hilsu, koju su kupili prošle godine, zajedno. Uskoro bivši supružnici u junu su oglasili prodaju kuće koja ima 12 spavaćih soba i 24 kupatila za 65 miliona dolara, a nedavno su je ponovo stavili na tržište posle renoviranja i sada za nju traže 68 miliona dolara.

Vila se prostire na 3.500 kvadratnih metara, a zakon o porezu na imovinu mogao bi da utiče na povećanu cenu, jer Kalifornija oporezuje kuće koje se prodaju za najmanje 10 miliona dolara sa 5,5 procenata, izvestio je "TMZ" prošlog meseca.

Vanesa Lojd Plat, vlasnica londonske bračnopravne firme ranije je rekla za "Newsweek" da bi Dženiferina imovina mogla biti "ugrožena" ako se njena veza sa Aflekom završi razvodom.

- Bogatstvo Dženifer Lopez, koje se procenjuje na oko 400 miliona dolara u poređenju sa bogatstvom Bena Afleka od 150 miliona dolara, može biti u opasnosti - dodao je Plat.

Plat je dodala i da je par navodno sklopio predbračni brak kada su prvi put bili zajedno početkom 2000-ih, ali da ugovor verovatno ne važi i za ovaj brak.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Karleuša otkrila: Sa Duškom sam u fazi sporazumnog razvoda

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle