• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je unuka Džona Kenedija s kojom je Aflek viđen u jeku razvoda? 16 godina je mlađa, želi da bude glumica

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li on to traži bivšu ženu u svakoj novoj - bilo po imenu ili po izgledu?

  • 0
Ben Aflek, Dženifer Lopez Foto-kolaž: Tanjug/AP, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Da nekim ljudima ne treba mnogo da pokušaju dalje da nastave u ljubavi nakon raskida ili teškog razvoda, dokaz je i Ben Aflek.

Ne samo da je i dalje goruća tema njegov rastanak po drugi put sa Dženifer Lopez i da su procurile informacije ko će "gore proći" kad se potpiše poslednji papir oko podele imovine, već je Ben uspeo da za manje od dve nedelje napravi nekoliko koraka, zbog kojih dospeva na naslovne strane.

Nedavno je bio njegov rođendan, kada je uspeo da zagolica javnost svojim  interesantnim gostima, počevši od bivše supruge Dženifer Garner, koja nasmejano odlazi iz posete, a zatim i druga, nepredviđena poseta Dženifer Lopez koja je bila znatno kraća od prve bivše supruge koja mu je navratila. Nakon što su papiri za razvod dospeli u ruke javnosti, Ben je odlučio da vreme provodi sa Dženifer Garner i decom, što je samo doprinelo sumnjama da je ipak priželjkivao ljubav sa progrešnom Dženifer.

Međutim, kako očigledno Ben voli da u očima sveta bude slika muškarca kom žene ne mogu da odole, ali i da pokaže svoj "mačo" - karakter, nije odoleo da ne napravi još jedan korak kako bi i dalje bio aktuelan.

Naime, dok Dženifer Lopez ipak dostojanstveno prolazi kroz razvod, njen bivši partner u čitavu sagu uvodi novu osobu i nove spekulacije.

Ko je 16 godina mlađa žena, sa kojom Ben zaboravlja razvod?

Ben Aflek viđen je sa unukom Džona Kenedija,  35. predsednika SAD-a, tačnije, sa ćerkom Džona Kenedija Mlađeg. 

Kejtlin Aleksandra Kenedi, zvana Kik, 16 godina je mlađa od Bena, a po bliskom izvoru "Page six" prenosi da su proveli zajedno određeno vreme i da se sumnja da Ben svoj brak preboljeva uz pomoć ove žene.

Kik nije toliko nalik svojoj porodici, jer je politika daleko van njenih interesnih sfera. Ona čeka momenat kada će njena želja da se bavi glumom konačno uroditi plodom.

Ime Kik dobila je po baki, sestri predsednika Kenedija, koja je tragično nastradala u avionskoj nesreći sa 28 godina.

Već su se mnogi komentari "obrušili" na njene fotografije, pa čak i one veoma stare, na društvenim mrežama. Mnogi navode da vide veliku sličnost sa Dženifer Garner, zbog čega mnogi ponovo "udaraju" na čudne odabire i standarde Bena Afleka.

Da li on to traži bivšu ženu u svakoj novoj - bilo po imenu ili po izgledu?

Naravno, takva je situacija da trenutno uz Bena, Kik ne dobija znatno pozitivne reakcije, naročito što vrlo surovo narod osuđuje nekog ko se "meša" sa ljudima u braku ili u toku razvoda.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Džej Lo privatnim videom čestitala rođendan Benu Afleku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle