• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraj ne znači kraj u Lopez-Aflek sagi? Zvezde predvidele razvod Bena i Dženifer, ali i neverovatan obrt

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Astrološkinja u zvezdama vidi zanimljive puteve za njih dvoje - ali, hoće li se ikada ponovo spojiti?

  • 0
Dženifer Lopez i Ben Aflek - astro ugao Foto: Profimedia/KCS Presse / MEGA / The Mega Agency, Shutterstock

Razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka u centru je pažnje javnosti, naročito jer mnogi smatraju da je vraćanje staroj ljubavi u startu bila greška. Ovim razvodom žele da "utvrde" da stvarno ništa nema od njihove želje da im veza i brak uspeju. I, dok bi neko nazvao to "sudbinom", Lusi Porter, astrološkinja, to naziva preciznim predviđanjem zvezda.

Naime, Lusi je otkrila da je u njihovim zvezdama odavno stajao razvod i da su "predvidele" da će biti u avgustu ove godine, kako je i bilo.  

Ali, za Dženifer to nije kraj ljubavnim vrtlozima. Dok će Aflek neprimetno tragati za partnerkom, Dženifer će u budućnosti pronaći novog dečka, dosta mlađeg i takođe poznatog. 

- Mislim da će se dobro zabavljati Dženi i tražiće nekoga direktnog i barem da je karijerno na približnom nivou.  Sto odsto će se ponovo udati i mislim da će nastaviti da se zabavlja sa muzičarima, glumcima i onima sa vrha te industrije. Primetiće mladog i brižnog momka, a njihova ljubav asociraće na Šakirinu i Lućijanovu - navodi ona za "JamPress".

Ipak, astrološkinja je procenila da su Dženifer i Ben srodne duše i da su sudbinski povezani i da zbog toga možemo da očekujemo, ni manje ni više - nastavak romanse!

- Mislim da su srodne duše i da ćemo ih videti ponovo za 10 godina. Oni su onaj par koji ne može jedan bez drugog, ali ni zajedno. Žele različite stvari, zbog kojih im je veza uvek osuđena na propast - navodi ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Koji horoskopski znak se najbolje ljubi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle