• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najveći grčki zavodnik ljubi 20 godina mlađu: Nikos Vertis voli navijačicu, a ovo mu se sviđa kod naših žena

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevač je godinama uspevao da drži svoj lični život podalje od očiju javnosti, sve do zimus

  • 0
Nikos Vertis Foto: Marko Jovanovic

Nikos Vertis, jedan od najpopularnijih grčkih pevača, sprema se da večeras, po drugi put nastupi u Beogradu, na Tašmajdanu, i to uz ni manje ni više nego našu Lepu Brenu.

On je popularni grčki pevač poznat po svojim doprinosima modernoj grčkoj muzičkoj sceni, posebno u žanrovima laiko i popa. Mnogi Grci cene njegovu muziku zbog njene emocionalne dubine i privlačnih melodija. Njegove pesme se često fokusiraju na teme ljubavi i slomljenog srca.

Obožavaoci se dive njegovom vokalnom talentu i prisustvu na sceni, a ima fanove kako u Grčkoj tako i među grčkom dijasporom.

Ovaj zavodnik iliti Apolon, kako žene umeju da ga zovu, rođen je 21. avgusta 1976. u Gorinhemu (Holandija) i još uvek nije oženjen!

Živeo je u Holandiji do svoje šeste godine. Potom se preselio u Grčku i tamo živeo 10 godina pre nego što se vratio ponovo vratio u rodnu zemlju. Dve godine kasnije došao je u Grčku da služi vojsku. Tamo je upoznao muzičara koji ga je ubedio da ostane u Grčkoj i postane profesionalni pevač.

Počeo je da peva u nekoliko noćnih klubova ("bouzoukia") u Solunu, a zatim je došao u Atinu.

Ima devojku već tri ili sedam godina?

Pevač je godinama uspevao da drži svoj lični život podalje od očiju javnosti, sve do zimus. Kako prenosi "Proto Thema", Nikos Vertis je u vezi sa 27-godišnjom Emanuelom Kuklinu poslednje tri godine. Medij je objavio da par živi zajedno u njegovoj kući.

Međutim, drugi grčki medij piše da su ipak zajedno sedam godina, kako tvrdi njihov izvor.

- Oni su par 7 godina, od juna 2017. Žive zajedno od 2020. godine, od perioda korona virusa. Žive zajedno u kući Nikosa Vertisa u Vuli. Upoznali su se na Kritu, kada je Nikos Vertis bio kum na jednom venčanju i krštenju. Emanuela Kuklinu je takođe bila tu kao gošća - piše "Zappit".

Lepa plavuša sa Krita je od malih nogu gledala fudbalske utakmice i bodrila tim sa Krita - OFI. Manekenka je, kako je tada objavljeno, bila u vezi sa Đorđosom Gagiozisom, bivšim fudbalerom.

Fotografi i sportski urednici odmah su je na tribinama uočili, još kada je imala 17 godina. Postala im je miljenica, s obzirom na to da je bila najupečatljivija na grčkim terenima.

Nekoliko godina kasnije, nestala je sa utakmica i zadržala se na društvenim mrežama. Na kraju krajeva, ovo je jedna od stvari kojim je impresionirala Nikosa jer on ne voli preterano izlaganje. Kako se piše u grčkim medijima, ona je modni dizajner.

Ovako je govorio o Srpkinjama

- Moji prijatelji koji su oženjeni Srpkinjama i veoma su zadovoljni. Oni kažu da su Srpkinje veoma stabilne i ozbiljne u vezi, a kada čuješ tako nešto od nekoga ko se nalazi u baš takvoj situaciji, ti to prihvatiš u svom mozgu, ali nikada se ne zna, šta će se dogoditi - rekao je on u intervjuu za Telegraf.

(Ona.rs/Proto Thema)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nikos Vertis stigao na beogradski aerodrom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle