• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Dok je rivalstvo Anđeline i Amal ohladilo ortakluk Breda i Džordža, evo kako ih je nova Pitova devojka spojila

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Naima Pit i Kluni su prijatelji više od 30 godina, ali se to prijateljstvo vidno ohladilo tokom njegovog katastrofalnog braka sa Anđelinom Džoli

  • 0
Anđelina Džoli i Amal Kluni Foto: Tanjug/AP, TatianaK/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Oni su nova fantastična četvorka - Džordž i Amal, Bred i Ines. Dvojica velemajstora holivuda i njihove glamurozne partnerke očigledno su uživali u zajedničkom društvu u Veneciji, šetajući crvenim tepihom, svi zajedno, ruku pod ruku.

Zajedno su proveli produženi vikend "u čoporu" u hotelu Cipriani, uoči premijere Bredovog i Džordžovog filma "Vukovi" na Venecijanskom filmskom festivalu. I dok film nije baš najbolje primeljen od kritičara koji ga smatraju da je pomalo čak i dosadan, ponovo oživljeno partnerstvo između Breda i Džoržda je ono što je sve obradovalo. A jedan od ključnih razloga zašto njih dvojica ponovo funkcioniše je prelepa izabranica Breda Pita, 34-godišnja dizajnerka nakita Ines de Ramon.

Naima Pit i Kluni su prijatelji više od 30 godina, ali se to prijateljstvo vidno ohladilo tokom njegovog katastrofalnog braka sa Anđelinom Džoli. U stvari, Kluni nije čak ni znao da se Pit i Džoli razvode 2016. godine, rekavši: „Vau… nisam imao pojma“ i „To je tužno“ kada su ga novinari upitali za komentar.

Dve godine ranije, 2014., Bred i Anđelina nisu ni prisustvovali na njegovom venčanju sa Amal u Veneciji, navodni Razlog je bio to što je par snimao tada film na Malti. Što je, neko bi primetio, besmislen izgovor. Bred međutim nije ni nedeljama kasnije, prema pisanju Daily Maila, imao vremena da svom starom prijatelju pošalje poklon.

Mediji su tada počeli da bruje sa izveštajima koji su se pozivali na „rivalstvo“ između Anđeline i Klunijeve neveste Amal, iskusnog međunarodnog advokata za ljudska prava. Na kraju krajeva, Anđelina, specijalni izaslanik Agencije UN za izbeglice (UNHCR), dugo je nosila krunu „najglamuroznijeg humanitarca na svetu“, a onda je došla Amal – pametna, lepa, sa stilom i advokat za ljudska prava, koja je privukla svu pažnju.

Sa druge strane, nova Pitova izabranica Ines se uklopila u društvo bez ikakvog problema. Kao i Amal, ona je sofisticirana žena koja sija pored svog zgodnog holivudskog muškarca, a kao i Amal, visoko je obrazovana, i isto kao i ona ima "veću školu" od svog partnera. Naime, Bred nikada nije diplomirao novinarstvo na Univerzitetu u Misuriju, kao što ni Kluni nije diplomirao na Univerzitet Severni Kentaki niti Univerzitet u Sinsinatiju.

I Ines kao i Amala govori više jezika. Tečno priča, kako mediji prenose, francuski, engleski, nemački, španski i italijanski. I skija vrhunski, zahvaljujući svom odrastanju u Ženevi, u Švajcarskoj, a i priča se da dobro poznaje vino, modu i muziku.

Takođe, za Anđelinu se priča da ima vrlo malo pravih prijatelja, dok se za Ines tvrdi da ima veliku grupu bliskih prijatelja, uglavnom uspešnih poslovnih ljudi i glumaca, koji su, kao i ona, bogatog porekla. Mediji su uporedili i Anđelinin porodični život i njenu otuđenost od oca, Džona Vojta veći deo života, dok je Ines porodična devojka, bliska sa roditeljima, koji žive u Ženevi, i sestrom na Ibici.

Uz to, Bred Pit je možda najbogatiji i najpoznatiji čovek sa kojim je izlazila, ali svakako nije van njenog domašaja, jer je i ranije imala veze sa bogatim i poznatim muškarcima, pa čak i glumcem iz holivuda.

- Kontrast sa Anđelinom je očigledan. Ines se odlično slaže sa svima, sa svim Bredovim prijateljima. Ona je zaista draga osoba - izjavio je jedan izvor blizak Pitu i dodao da još uvek nema govora o osnivanju porodice, kao ni žurbe za venčanjem, ali i da je Ramonova teši i pruža podršku Pitu da se pomiri sa svojom decom čiji su odnosi naruđeni zbog razvoda od Anđeline: - Mnogo je slomljenih srca u ovoj situaciji. A Ines mu je veliki izvor utehe. Izuzetno su srećni. Postoje spekulacije o tome da će zasnovati porodicu, ali to je na dugom štapu. Ovo je zaista dobar trenutak za oboje i uživaju jedno u drugom.

(Ona.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Za njim žene uzdišu iako je na pragu 7 decenije: Bred Pit oborio s nogu na premijeri u Berlinu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle