• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dženifer Lopez se drži za ruke sa Benovim najboljim prijateljem: Ko koga ovde teši?

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok sedi u "osvetničkoj haljini" ipak pokazuje da nije u potpunosti ravnodušna bivša. Benov prijatelj ponovo u situaciji u kojoj bi retko ko poželeo da se nađe

  • 0
Dženifer Lopez Jennifer Lopez Toronto Film Festival Foto: Profimedia/AFP/Geoff Robins

Dženifer Lopez se pojavila na festivalu u Torontu i svojim izdanjem je zadala prvi "udarac" pažnje. U jeku razvoda, mnogi misle da se na njoj vidi da prolazi kroz težak period.

Naravno, kao i kroz svaki raskid, većina nas ih ne prolazi samostalno, već je uvek neko tu kao "rame za plakanje". Međutim,  na premijeri je srela Meta Dejmona, čovek koji poznat trenutno kao "osoba u najgoroj poziciji" - najbolji prijatelj Bena Afleka.

Poznato je da se Met Dejmon i Ben Aflek poznaju iz detinjstva, ali da su i mnoge uspehe postigli zajedno, rame uz rame. Počevši od upisivanja glume i uspeha koje su postigli, osvajavši nagrade. Njihovo prijateljstvo je poznato u Holivudu kao jedno od "najistrajnijih", a s obzirom na to koliko traje, jasno je da je Met bio oba puta tu da svedoči raskidu Bena i Dženifer.

Ben Aflek Met Dejmon Matt Damon Jodie Comer Ben Affleck Ben Aflek (levo) i Met Dejmon / Foto: Tanjug/AP

On je čovek upućen u sve i jasno je da nije u situaciji da bira strane, iako poznaje i Dženifer dovoljno dugo.

Na festivalu u Torontu, Dženifer je na afterpartiju viđena kako sedi sa Metom, držeći se za ruke, dok unosno pričaju. Izgleda da je "osvetnička haljina" ostala samo kao oklop slomljene žene. U jednom trenutku, oči su joj bile pune suza, a izgleda da Met čini pravu stvar - tu je za oboje. Iako je to i više nego korektno kao osoba koja je dva puta bila u ulozi prijatelja bivših supružnika, opet svi stoje pri istom - ne bi niko želeo da se nađe u Metovoj koži. Međutim, po slikama, neki navode i da se "ne zna ko koga ovde teši".

Izgleda da su lepe i utešne reči pale, kada je Dženi uspela da se razneži, a jasno je i da Met nije osoba koja ne ume da pokaže saosećajnost i podršku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Most ljubavi u Vrnjačkoj Banji, mesto koje večno čuva vašu ljubav

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle