• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pravi razlog držanja za ruke Džej Lo i Meta Dejmona: Pevačica mu se obratila nakon raskida braka

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prijatelji bivšeg para nisu se do sada oglašavali niti "opredelili" na čijoj su strani

  • 0
Ben Aflek, Met Dejmon, Dženifer Lopez Foto-kolaž: Profimedia LAGOSSIPTV/Blue Images Love/Spot/BACKGRID/Backgrid USA / TheImageDirect.com/The Image Direct, Tanjug/AP

Otkriven je pravi razlog zašto je Dženifer Lopez viđena kako se drži za ruke sa Metom Dejmonom. Pedesetpetogodišnja muzička i filmska diva šokirala je obožavaoce sa fotografijama na kojima je viđena kako na filmskom festivalu u Torontu kako vodi veoma prisan i intiman razgovor sa holivudskim glumcem, za kojeg je opšte poznato da je najbolji prijatelj njenog uskoro bivšeg muža Bena Afleka.

Otkako je u avgustu objavljena vest o razvodu Dženifer i Bena, prijatelji bivšeg para se nisu oglašavali niti "opredelili" na čijoj su strani. Međutim, sada je objavljeno da je Met definitivno opredeljen za Benov "tim".

Prema tvrdnji izvora, Dženifer je dvadesetak minuta želela da razgovara sa glumcem o svom otuđenom mužu i zadržavala je Metovu pažnju, držeći ga za ruku u Ric Karton hotelu.

- Met Dejmon ugušio je svaki pokušaj Džej Lo da razgovara o Benu na premijeri - rekao je izvor i dodao za Daily Mail: - Bilo je veoma nezgodan momenat jer je znala da će ako povuče Meta na stranu na takvom događaju da bi vodili intiman razgovor biti veoma primećen i postati viralan. Cela njena ruka na njegovoj ruci bila je lep način da mu drži pažnju, ali on nije imao ništa od toga. Rekao joj je da mu je drago što je ona dobro i da je zahvalan na njenom učešću u filmu – ali je jasno stavio do znanja da uopšte nije bio tu da priča o Benu.

@alltimeentertainment_ J.Lo & Matt Damon spotted deep in convo at TIFF. . . . #HollywoodDrama #JLo #MattDamon #BenAffleck #Gossip #TIFF2023 #PopIcon #Hollywood #CelebrityNews #Viral #Trending #Entertainment #BenMatt #BestFriends #DivorceDrama #CelebrityDrama #Foryou #Fyp ♬ original sound - AllTimeEntertainment

Sudeći prema fotografijama, Lopezova i Dejmon sedeli su zajedno u uglu na zabavi, dok je pevačica držala ruku glumca koji je pognuo glavu i delovao kao da se moli. Međutim, uprkos intimnoj prirodi njihove pojave, insajder je insistirao da se Met "nije molio" sa njom" i da je naglasio da će "uvek držati Benu leđa bez obzira na sve".

Sa druge strane Dženifer je izgledala fantastično, bila obučena u svoju osvetničku haljinu Tamare Ralf inspirisanu disko loptom, što je i obeležilo njeno prvo pojavljivanje na crvenom tepihu od trenutka podnošenja zahteva za razvod od Bena 20. avgusta.

Met i Ben su producenti filma Nezaustavljivog, koji je premijerno prikazan u Torontu, gde se pojavila i Lopezova, ali je Ben odlučio da ostane kod kuće, radije nego da rizikuje viđenje sa svojom bivšom, koja ima sporednu ulogu u ovom filmu.

(Ona.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dženifer Lopez grcala u suzama tokom potresnog govora Kobijeve udovice

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle