• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljubav Anđelke i Marka jača od svih prepreka i predrasuda: Prva fotografija sa tajnog venčanja je dokaz za to

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa njim je dobila ćerku prošle godine, koja nosi ime od posebnog značaja za glumicu

  • 0
Belgrade River Fest, drugi dan Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Anđelka Stević Žugić, koju mnogi poznaju i po prezimenu bivšeg supruga Prpić, obradovala je pratioce novom fotografijom, i to kakvom - prva slika nje i njenog supruga sa tajnog venčanja.

Fotografija koju je objavila govori mnogo više od reči ljubavi. Ona u venčanici lebdi u zagrljaju svog voljenog, sa kojim je dobila devojčicu u maj prošle godine.

Anđelka i Marko Žugić, čije prezime sada nosi, dobro su se poznavali i pre njihove veze. Naime, Marko je bio blizak prijatelj sa njenim bivšim suprugom, Dariom Prpićem sa kojim ima sina Jakšu.

Nakon razvoda, stigla je vest da su Marko i glumica ozvaničili srećnu vezu i, iako je svet skočio na noge da osuđuje, činjenica jeste da su u srećnom braku i da je ljubav pronašla put do njih.

Venčali su se osmog septembra 2023. godine, ali u tajnosti. Ceremoniji su prisustvovali samo bliski ljudi, kako su to tada želeli.

Anđelka je sa Markom dočekala bebicu, devojčicu kojoj su dali ime Čarna. Kako je tada glumica objasnila, ime kojim su "krunisali" ćerku, njoj ima posebno značenje. Naime, naslednici je dala ime po svojoj ulozi u seriji "Žene sa Dedinja", koja ju je i proslavila, kako je tada saznao "Telegraf.rs".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle