• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija Kilibarda sa Anđelkom na pijaci, svi se pitaju da li je to ona? Najopuštenije izdanje, tik pred porođaj

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija i ona su vikend započele odlaskom na pijacu, a trudnu Kilibardu je Anđelka sve vreme snimala kako se šeta

  • 0

Poznato je da su voditeljka Marija Kilibarda i glumica Anđelka Prpić privatno dobre drugarice, a njihova nova zajednička avantura sve je slatko nasmejala.

Zajednički rad na televiziji spojio je voditeljku Mariju Kilibardu i glumicu Anđelku, nekada Prpić, sada Stević Žugić, pa su za kratko vreme postale nerazdvojne drugarice koje jedna drugoj poveravaju sve tajne i iskreno pomažu u rešavanju svih životnih dilema.

Marija i ona su vikend započele odlaskom na pijacu, a trudnu Kilibardu je Anđelka sve vreme snimala kako se šeta, razgovara i pazari. U prvom planu ovoga puta nije bio voditeljkin trudnički stomak, već njena nova, improvizovana frizura.

Da li je baš Anđelka uticala na Mariju da napravi ovakvu frizuru ili Kilibarda samo isprobava kako bi joj stajalo, pre nego što zaista to i uradi - sama ili kod frizera.

Iako na prvi pogled deluje kao da je Kilibarda zaista skratila šiške, ako bolje pogledate to nije slučaj, samo je svoj rep zakačila šnalama i dobila ovakav efekat.

Primetno je da je Marija i bez šminke, što nije ništa novo za nju. Ležerna teksas haljina i patike i prirodan izgled su dobitna kombinacija za ovakvu šetnju.

Anđelka je u nizu storija iskoristila priliku da se našali sa Kilibardom a propo njene visine, kao i na svoj račun, jer je u jednom trenutku visoka voditeljka glavom rušila tende, kada se obratila glumici: "Pijaca je po tvojoj meri", aludirajući na to što je Žugićka niža.

Inače, Marija Kilibarda sa svojim izabranikom Banetom Vučelićem čeka prvo dete. Lepa voditeljka donela je odluku da se porodi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Marija Kilibarda za Ona.rs otkrila kako održava bujnu kosu i vitku liniju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota