• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Muž joj je kupio ostrvo od 50 miliona dolara da može na miru da nosi bikini: Raskošan život domaćice iz Dubaia

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Influenserka iz Dubaija tvrdi da joj je muž milioner kupio privatno ostrvo kako bi se osećala bezbedno na plaži

  • 1

Žena iz Dubaija tvrdi da joj je muž milioner kupio privatno ostrvo, i to samo da bi se osećala bezbedno na plaži.

Naime, Soudi Al Nadak (26) podelila je na Instagramu video snimak privatnog ostrva sa natpisom: „POV: Htela si da obučeš bikini pa ti je muž milioner kupio ostrvo".

Ova Britanka je supruga biznismena iz Dubaija Džamala Al Nadaka i sebe opisuje kao „domaćicu sa punim radnim vremenom“. Kako otkriva, upoznali su se na studijama u Dubaiju i u braku su više od tri godine.

Pored toga, ova bogata domaćica, je poznata i kao "uticajna osoba" - zbog broja pratilaca koje ima na svjim Instagram i TikTok nalozima gde pokazuje svoj raskošan način života. Primer radi, samo u jednom video snimku, par kupuje dijamantski prsten vredan milion dolara i ulaže još dva miliona dolara u umetnička dela – i to sve u jednom danu.

Privatni ostrvski život

Video Soudi Al Nadaka u kojem tvrdi da joj je muž kupio celo ostrvo postao je viralan na Instagramu, sakupivši preko 2,4 miliona pregleda za manje od nedelju dana. U razgovoru za HT.com, influenserka iz Dubaija rekla je da su ona i njen suprug planirali da kupe ostrvo kao investiciju.

- To je bilo nešto što smo neko vreme želeli da uradimo kao strategiju za ulaganje i moj muž želi da se osećam bezbedno na plaži zbog čega je kupio jednu - rekla je ona.

Soudi je odbila da otkrije tačnu lokaciju ostrva iz razloga privatnosti i bezbednosti, ali je rekla da je njen suprug Džamal ​​izdvojio ogromnih 50 miliona dolara za ovaj posed.

- Iz razloga privatnosti ne delimo tačnu lokaciju, ali ona je u Aziji i koštala je 50 miliona dolara - objasnila je, a deo ostrva može da se vidi u njenom videu.

Poruka hejterima

Ona privlači i dosta negativne pažnje na mrežama, jer je mnogo optužuju da se previše "hvali". Njen fid je pun fotografija i video snimaka koji prikazuju glamurozne praznike u inostranstvu, otmene večere, kupovinu u dizajnerskim buticima i druge razne poglede na njen privilegovani način života.

Njen video o privatnom ostrvu takođe je izazvao negativne reakcije, a neki pratioi čak i sumnjaju u autentičnost njenih tvrdnji.

- Ne razumem zašto me toliko mrze, jer samo volim da delim svoj životni stil sa svima - pita se Soudi.

(Ona.rs / HT. com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovo je restoran od kog pamet staje: Kada se bajka preslika na život

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • mns

    26. septembar 2024. | 21:49

    pa šta će joj bikini na svom ostrvu? ... samo opušteno....

    Podelite komentar