• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Suprug je vrtoglavo plaća svakog meseca, jer je majka njegovog deteta: Čak ni kafu ne pije bez zlata

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njen luksuzan život postavlja na mrežama, ali i razloge zbog kojih bi napustila milionera

  • 1

Linda Andrade, koja se na društvenim mrežama prdstavlja kao "domaćica iz Dubaija", snimajući različite videe u kojima pokazuje koliko novca izlazi iz džepa njenog muža za njen svakodnevni trošak.

Međutim, ona je još pre braka postavila nekoliko ultimatuma suprugu, da bi ona pristala da se uda za njega. Pored toga što je želela da ima sopstvenu investicionu nekretniku, otkrila je na "Tiktoku" da je tražila i miraz od 1,16 miliona evra. 

Posebna i unikatna venčanica koja ima vrtoglavu cenu od tri miliona, bila je treća na njenoj listi koju je milioner morao da ispuni kako bi je oženio.

Lista dalje obuhvata sve od sedam prstenova sa dijamantima, odmore svakog meseca gde god poželi, ali naravno i pomoć oko kuće uključujući spremačice i kuvarice. Iako ponosno naglašava svoju titulu domaćice, Linda navodi da joj ipak treba neko kao ispomoćž oko kućnih obaveza, jer ne želi da ceo dan provede čisteći i spremajući hranu.

Linda je sa svojim suprugom dobila devojčicu, koja je odmah opremljena sa brendiranom garderobom, "Dior" kolicima i slično.

U nekoliko videa, Linda ne izostavlja da kaže našta sve potroši novac u toku dana. Tako, iz njene "Šanel" trorbice izleti oko 16.000 dolara dnevno, računajući i to da pije kafu sa 24-karatnim zlatom.

Međurtim, otkako je posatala mama, od supruga je tražila da joj plaća 70.000 dolara, jer, kako navodi, to je "posao sa punim radnim vremenom".

@lionlindaa toxic mommy xoxo #millionaire #mom #rich ♬ Espresso - Sabrina Carpenter

Često, ova domaćica i mama svojim videima daje narativ žene milionera, i to onaj, koji često izazove revolt kod ljudi. Iako vrlo verovatno to čini zbog pažnje, činjenica jeste da novca ima.

Poslednji video koji je objavila obuhvata sve razloge zbog kog bi napustila supruga:

- Prvo, klada bi imao drugarice. Kao drugo, ako bi zarađivao manje od 100 miliona dolara - započinje ona u svom videu.

Kao treće navodi i da bi ga napustila ako bi dozvolio da cveće uvene, pre nego što joj kupi drugo. Naravno, tu je i ono da, ako poželi još jednu suprugu. Kako kaže, samo treba da joj zatraži da promeni "svoju ličnost" na svakih nekoliko sati.

@lionlindaa im not crazy im real😌 #relationship #luxury #rich ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

- Ako na sebe troši više nego na mene. Izvini, jesi li i ti žensko? - dodaje kao još jedan razlog. I, za kraj, razvela bi se i kad ne bi gledao snimke sa "Tiktoka" koje mu šalje.

S obzirom da ovakav sadržaj plasira već dugo, komentari koji joj pridikuju ima sve manje, dok drugi pišu kako bi želeli da su na njenom mestu i čestitaju joj.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li biste bili domaćica da imate mesečno hiljadu evra primanja ili biste nastavili da radite?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • Kika Bilos

    4. septembar 2024. | 17:17

    Zali Boze troska

    Podelite komentar