• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Batler Ledi Di ekskluzivno otkrio jezive detalje njene veze sa Dodijem: "Njegov otac je hteo da spava s njom"

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Potrošio je milione pokušavajući da joj se udvara, a njegov sin je bio samo pion u njegovoj igri"

  • 0
Princeza Dajana Foto: claude Coirault / AFP / Profimedia

Bivši lični batler princeze Dajane, Pol Barel, rekao je da je Dajana, koja je preminula sa Dodijem Fajedom, sinom tajkuna Muhameda Fajeda, u saobraćajnoj nesreći u Parizu u avgustu 1997. godine, ostala potresena nakon susreta sa čovekom kojeg je nazivala "jodom".

Incident se dogodio pre nego što je započela vezu sa Dodijem.

Barel je rekao da je Fajed, Dodijev otac, za koga se veruje da je napao stotine žena, rekao Dajani:

- Želim da se udaš za mog sina jer u egipatskoj tradiciji "otac ide prvi". Spavaću sa tobom.

Barel (66) je dodao da je princeza bivšeg tajkuna nazivala „Joda“ po zelenom liku iz "Ratova zvezda" i "Bog" zbog njegovog razjurenog ega.

Takođe ga je okarakterisala „jezivim“ i „ljigavim“ i žalila se kako uvek stavlja ruke na nju.

Pol je istako da se Fajed, koji je preminuo prošle godine u 94. godini, udvarao Dajani od 1986. kada ju je upoznao na polo utakmici koju je sponzorisao "Harrods", njegova biznis kompanija.

- Bio sam u autu kada je istrčala iz njegove kancelarije tresući se. Dajanu je odbijala pomisao da mu se mora predati. Tim komentarom on je pripremao scenu za taj susret i bio je ozbiljan. Mislio je da je to njegovo pravo i da će se to zaista i dogoditi, da će zapravo spavati sa princezom od Velsa. I to joj je uvek bilo u mislima tokom njene romanse sa Dodijem - dodaje Pol.

Fajed je obasipao Dajanu poklonima, dozvoljavao joj da koristi tajni ulaz u njegovu prodavnicu u Najtsbridžu, time postavši lice od poverenja.

Barel, koji je radio za Dajanu od 1987. do 1997. godine, rekao je da je milijarder Fajed pokušavao da je "smekša" i iskoristi njenu ranjivost. Godine 1995., kada je Fajed izneo svoju nepristojnu ponudu, ona je dala te-ve intervju u kojem je govorila o teškom braku sa Čarlsom i svom mentalnom zdravlju.

- Svi smo se koncentrisali na Dodija i princezu. Ali, oni su bili marionete u Fajedovim rukama. Ono što je želeo iznad svega je da bude povezan sa kraljevskom porodicom. Potrošio je milione pokušavajući da joj se udvara, a njegov sin je bio samo pion u njegovoj igri - eksluzivno otkriva Pol, a prenosi "TheSun".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sećate li se "osvetničke haljine" princeze Dajane?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle