• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kejt Vinslet konačno otkrila istinu iza „nezgodne“ scene na Titaniku: Evo šta se desilo

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Holivudska megazvezda Kejt Vinslet progovorila je o čuvenoj sceni na vratima posle pada Titanika u kojoj je Rouz ostavila svog ljubavnika Džeka da se smrze u hladnom Atlantskom okeanu

  • 0
Titanik Foto: Tanjug/AP/(Paramount Pictures

Oskarovka Kejt Vinslet je priznala da je kultna scena na vratima posle pada Titanika zapravo snimana u vodenom rezervoaru gde je voda bila do „visine struka“. Naravno, misli se na sekvenca iz blokbastera iz 1997. gde se Rouz (koju glumi Vinsletova) penje na vrh plutajućih vrata nakon što je čuveni okeanski brod potonuo ispod ledenih talasa, dok se njen ljubavnik Džek (Leonardo Dkaprio) drži za njih i lagano smrzava.

Ova scena je decenima stvar rasprave oko toga da li je Džek mogao da se smesti na vrata pored Rouz, ili bar da se periodično smenjuju na njima, umesto što je "ostavljen" da podlegne i premine u svom "vodenom grobu".

Akonto ovoga glumica se našalila da je njen kolega "verovatno dobio PTSP (posttraumatski stresni poremećaj) od cele te stvari", ali i objašnjava da snimanje scene nije bilo tako impresivno kao što se čini na ekranu. Tokom gostovanja u podkastu "Happy Sad Confused", glumica je ispričala voditelju Džošu Horovicu kako je izgledalo snimanje.

- Bio je to prilično nezgodan bazen. Ako bih recimo tražila da idem da piškim, samo bih se uspravila i otišla do ivice rezervoara koji je bio otprilike 20 koraka dalje i bukvalno bih zakorčila i izašla, otišla da obavim, svoje a potom se vratila i uspuzala na vrata - otkriva Vinsletova.

Ona se našalila da ne bi trebala da otkriva sve te tajne snimanja jer bi je reditelj Džejms Kameron proganjao zbog toga.

- Užasno je priznati ove stvari... ali Leo je klečao na dnu rezervoara. Ne bi trebalo da govorim ništa od ovih stvari. Džejms Kameron će mi pozvati sa pitanjem:" Zašto im sve to govoriš?"- rekla je kroz smeh.

Vinsletova je dodala i da je poslednjih 20 minuta slike snimljeno u potpunosti sa automatizovanom zamenom dijaloga (ADR) jer je konstantan zvug vode iz rezervoara zaglušio i njene i Dikaprijeve reči.

- Stvar koja je bila neverovatna u vezi sa ivicama tog rezervoara je to što je to bio beskonačni rezervoar, tako da je voda neprestano jurila i mogli ste da čujete stalni zvuk vode - opisala je.

Kejt je takođe otkrila i kako su njena deca reagovala kada su prvi put gledala ovaj mega hit.

- Moj najmlađi sin (Medved) je video "Titanik" prvi put prošle godine i mnogo je plakao. Morao je da ga pauzira i bio je veoma uznemiren - otkriva glumica i dodaje da njena starija deca, Mia i Džo, imaju drugačije bioskopske sklonosti:

- Moja starija deca, koja imaju skoro 24 i 21 godinu, vole moj film "Večiti sjaj besprekornog uma". To im je njihov veliki favorit.

(Ona.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Slavna manekenka napokon otkrila zbog čega je raskinula sa Dikaprijem

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle