• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Majli Sajrus želi da razgovara sa bivšim, Liamom Hemsvortom, usred tužbe oko pesme: Veoma je zabrinuta

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Njenom novom momku Maksu Morandu se ova ideja ne dopada

  • 0
Majli Sajrus Gremi 2024 Foto: Tanjug/AP

Majli Sajrus je možda potpuno zaljubljena u Maksa Moranda, ali ne može da se otarasi duha bivšeg muža Lijama Hemsvorta ni pet godina nakon što su se rastali. Prijatelji 31-jednogodišnje pevačice, kažu da je trenutna drama oko njene osvetničke pesme „Cveće” (Flowers) izazvala ozbiljan PTSP (postraumatski stresni poremećaj) kod dobitnice Gremija, koji joj trenutno pravi ozbiljan probleme u vezi sa trenutnim dečkom. 

- Majli je – uglavnom – ostavila Liama iza sebe, ali ovaj slučaj sa tužbom ju je zaista ponovo istresirao i veoma je uznemirio i izbezumio jer izlazi na videlo da je napisala ovu pesmu o njemu - rekao je neimenovi izvor ekskluzivno za magazin In Touch.

Majli Sajrus , Lijam Hemsvort Foto: Profimedia

U septembru, Majli je tužena zbog navodnih sličnosti između pesme "Flower" iz 2023. i pesme Bruna Marsa iz 2013. "When I Was Your Man".

„Cveće“, koja se po svemu sudeći odnosi na njenu vezu sa Liamom (34), postala je pesma sa najviše striminga u jednoj nedelji u istoriji Spotifaja. Međutim, prema tužbi, Tempo Music Investments — koji poseduje deo autorskih prava na Brunov hit — navodi da su mnogi „prepoznali upadljive sličnosti“ između ove dve pesme.

A ako Majli mora i otvoreno da otkrije informacije o inspiraciji za svoju pesmu, to bi moglo da je dovede do mnogih trauma iz prošlosti.

- I dalje je bila veoma ljuta i povređena kada je napisala tu pesmu - otkro je insajder.

Majli i Lijam su bez prekida bili u vezi dugi niz godina nakon snimanja filma "Poslednja pesma" 2010. Posle neuspešne prve veridbe, njih dvoje su na kraju obnovili svoju vezu 2016 i ponovo se verili tog oktobra, a 23. decembra 2018. venčali na privatnoj ceremoniji u Nešvilu.

Međutim, stvari su išle samo nizbrdo između njih dvoje, sve dok pevačica nije objavila da se razdvajaju 10. avgusta 2019. Liam je podneo zahtev za razvod 11 dana kasnije, a njihov brak je i zvanično okončan 28. januara 2020.

Majli Sajrus , Lijam Hemsvort Foto: Profimedia

Izvor kaže da Majli i „nije baš pokušavala da sakrije” činjenicu da je pesma „Flowers” „usmeren na njega”, ali da to „zaista nije nešto o čemu je želela da bude primorana da priča”.

- sada kada je podneta tužba, izgleda da će možda morati da ode u zapisnik na sudu i objasni svoje motive iza pesme, što joj je veoma, veoma bolno. To joj ponovo otvorara stare rane za koje je mislila da su zalečene, ali nivo emocija koje je ovo pokrenuo je zaista jasno pokazalo da tu ima još mnogo toga da se izleči - rekao je insajder.

Jedan od najvećih strahova njenih prijatelja, sada je, da se pevačica ponovo ne poveže sa australijskim glumcem.

- Ona sada kaže da želi da razgovara sa Liamom kako bi ga upozorila i završila čitavo bolno poglavlje. Što se Maksu baš i ne dopada - otkriva izvor.

Majli Sajrus i Bruno Mars, Miley Cyrus Foto-kolaž: Tanjug/AP, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kada je Majli objavila "Flowers", fanovi su odmah primetili da njena pesma ima veoma sličan tekst kao i numera njenog kolege Bruna:

„Trebalo je da ti kupim cveće/i da te držim za ruku. Trebalo je da ti dam sve svoje sate/kada sam imao priliku“, peva 38-godišnji Bruno u svojoj pesmi. "Vodim te na svaku žurku jer sve što si želeo je da plešeš. Sada moja beba pleše/ali ona pleše sa drugim muškarcem."

U međuvremenu, Majli naizgled odgovara na slične komentare u svojoj pesmi. „Mogu sebi da kupim cveće/napišem svoje ime u pesku. Satima pričam sa sobom/govorim stvari koje ne razumeš“, peva ona. "Mogu sebe da igram/i mogu da se držim za ruku. Da, mogu da volim sebe bolje nego ti."

(Ona.rs / In Touch)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Lijam Hemsvort je na originalan način otkrio istinu o njegovoj vezi sa Majli Sajrus

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle